2019-05-24 03:16


Ștefan Bănică ia ATITUDINE: ”Aceasta e cea mai PROASTĂ guvernare”

 |  21:31
Ștefan Bănică ia ATITUDINE: ”Aceasta e cea mai PROASTĂ guvernare”

Artistul Ștefan Bănică lansează un atac la adresa PSD, afirmând că aceasta este "cea mai proastă guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani". El îi îndeamnă pe oameni să iasă la vot, spunând că "e ca și cum ți-ai aduna hârtia ta de pe jos - măcar ai conștiința curată că tu te-ai comportat civilizat".

"Unde vreți să vă creșteți copiii? Ce vreți să învețe? Noi avem o responsabilitate. Trebuie să-l înveți că poate alege. Aceasta e responsabilitatea noastră. Trebuie să vă gândiți la ce nu vă place, la ce detestați cel mai tare. Te-ai dus și ți-ai făcut datoria. E ca și cum ți-ai aduna hârtia ta de pe jos, măcar ai conștiința curată că tu te-ai comportat civilizat. Du-te și votează!", a spus Ștefan Bănică, într-un interviu pentru Pagina de Media. El spune că aceasta este cea mai proastă guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani. "Am mai spus asta și într-un concert și m-a citat toată lumea. Am spus-o pentru că am simțit și e valabil și acum”. La un spectacol dedicat zilei de 8 martie, Ștefan Bănică a spus, înainte de una dintre piesele sale: "Mulţumim pentru cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani". El a fost aplaudat îndelung de către cei aflaţi în sală.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-05-15

TAGURI: stefan banica, atac, psd, guvernare, vot
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
16 Mai 2019

Spui asa pentru ca da bine la ciumetii tai ca vin la spectacolul tau si ti aduc bani Este cea mai proasta guvernare pentru ca primariile nu ti ma varsa zeci de mii de euro pentru o ora de zdranganeala de a ta Zdranganeala ta este un fel de muzica cea mai proasta muzica din ultima suta de ani Muie !Daca te bagi in taratele porcilor ,devii si tu porc PORKULE NESIMTIT SI DEVIAT SEXUAL siktir bai homalaule !
ANONIM
16 Mai 2019

Spui lucruri trasnite Ia intreaba l si pe VIRGILIU IANTU
TIGANUL ,TOT TIGAN
16 Mai 2019

Ia du te si canta la johanus sa vezi ce ti da !Fa i campanie electorala si linge l Era ma bine pe timpul guvernelor voastre ?Basescu ,Ciolos Ma faci sa rad si n am voie!
Random imageUltimele stiri

Anunț de presă Acum 9 ore | (0)
Economie


STARBAG