Bărbat împușcat în cap în Popești-Leordeni. El nu și-a dat seama ce a pățit până nu a ajuns la spital

Publicat: 29 ian. 2022, 19:01, de Puterea.ro, în ACTUALITATE , ? cititori
Bărbat împușcat în cap în Popești-Leordeni. El nu și-a dat seama ce a pățit până nu a ajuns la spital
sinucidere, pistol

Un bărbat a fost împușcat în frunte în Popești-Leordeni și a ajuns la spital. Medicii i-au extras o bilă iar Poliția încearcă să găsească trăgătorul.

Bărbatul se plimba alături de prietena lui joi seara, pe o stradă din oraș, și a simțit o durere puternică în zona frunții. A crezut că a fost lovit de o piatră sărită din roata unei mașini, dar durerile l-au făcut să ajungă la spital. Acolo, medicii au extras o bilă din plastic, au realizat că a fost împușcat, iar polițiștii l-au audiat și a declanșat cercetările.

„La data de 28 ianuarie a.c, la sediul poliției Orașului Popești -Leordeni s-a prezentat o persoană care a sesizat faptul că în seara zilei de 27 ianuarie a.c. , în timp ce se afla in localitatea Popesti-Leordeni, pe strada Amurgului, fiind însoțit de prietena sa, a simțit o durere in zona frunții, crezând ca o piatră a sărit de la roata unei mașini ce se deplasa pe strada.

La aceeași dată, persoana în cauză s-a prezentat la o unitate spitalicească din municipiul București, ocazie cu care fiind examinat de medici i s-a extras din zona frunții o bilă de plastic de mici dimensiuni, de culoare albă, ce poate proveni de la un pistol de tip airsoft” precizează Poliția Română într-un comunicat.