Mesajul Cristinei Neagu după EŞECUL de la Mondial: „Ne-am dorit, ne-am luptat, dar atât s-a putut”

Publicat: 12 dec. 2019, 17:12, de Puterea.ro, în SPORT , ? cititori
Mesajul Cristinei Neagu după EŞECUL de la Mondial:

Cristina Neagu a aşteptat 24 de ore pentru a aşterne un mesaj pe Facebook despre experienţa trăită la Campionatul Mondial de handbal, unde naţionala feminină a României a dezamăgit. Capitanul primei noastre reprezentative e de părere că locul 12 ocupat la final nu este onorant pentru tricolore, dar admite că echipa României este una tânără şi neexperimentată în momentul de faţă.

“Pentru noi, Campionatul Mondial s-a terminat ieri. Locul 12 nu ne onorează, dar avem o echipă tânără şi neexperimentată, iar multe dintre fete si-au facut debutul la un astfel de turneu final. Ne-am dorit, ne-am luptat, dar atât s-a putut de această dată. Suntem calificate la turneul preolimpic din luna martie datorită locului 4 de la Campionatul European de anul trecut, pe care tot NOI l-am obţinut. Vom da totul pentru a ajunge la Jocurile Olimpice de la Tokyo, si am încredere că această experienţă ne va face mai puternice. Mulţumiri speciale celor care au călătorit până în Japonia pentru a fi alături de noi, dar mai ales pentru că după înfrângeri au strigat şi mai tare “Hai România”!”, a scris Neagu.

România a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 37-20 (18-8), de Japonia, în ultimul meci din cadrul grupei principale II a Campionatului Mondial, suferind cea mai dură înfrângere la acest turneu final. Echipa noastră a încheiat pe ultimul loc grupa, fără nici o victorie şi fără niciun punct, şi pe locul 12 competiţia.