Milano Restaurant Week

Publicat: 30 apr. 2022, 10:31, de Nina Marcu, în LIFESTYLE , ? cititori
Milano Restaurant Week

Dacă la începutul lunii mai vă aflați prin Italia și, în speță, la Milano, poate vă interesează să știți câte ceva despre Săptămâna Restaurantelor din Milano. Este un eveniment care se desfășoară între 2 și 8 mai și este susținut și promovat de Primăria Municipiului Milano și de Camera de Comerț din Milano, Monza și Brianza și Lodi.

Organizatorii doresc ca prin această manifestare să dea un nou impuls turismului internațional, care, în cei doi ani de pandemie a fost destul de afectat. Pentru a face rezervare la eveniment, e suficientă conectarea la platforma YesMilano. În funcție de restaurantele și de meniurile alese, pentru degustare se plătește de la 20 până la 80 de euro de persoană.

Săptămâna Restaurantelor din Milano aduce la un loc bucătăriile lumii. La Milano Restaurant Week există, cum afirmă organizatorii, ceva pentru toate gusturile.

Pentru ediția de anul acesta a Milano Restaurant Week, itinerariul va urmări îndeaproape harta orașului Milano. De la piazza duomo până la Brera și Porta Venezia, precum și Porta Ticinese și caracteristicile Navigli. Vor fi apoi întâlniri în via Tortona și în via Savona, în Porta Nuova și Isola, până la Porta Roma, Paolo Sarpi și Gratosoglio.

Consilierul pentru Dezvoltare Economică și Politici de Muncă al Municipiului Milano, Alessia Cappello, a declarat: „ne bucurăm să putem oferi milanezilor și turiștilor oportunitatea de a descoperi orașul dintr-o perspectivă diferită!” Deci, dacă vă aflați prin zonă, aruncați o privire la Milano Restaurant Week.