De la nuntă la spital, din cauza unei toxiinfecții alimentare
O nuntă frumoasă din Roma ar fi putut să se transforme, în numai câteva clipe, în înmormântare. Și asta pentru că, mare parte dintre nuntași a făcut toxiinfecție alimentară. De ce mare parte și nu toată lumea? Pentru că unii au mâncat pește, alții au mâncat carne.
Și cei care au mâncat pește – este probabilitatea cea mai mare care este luată în calcul de către poliție, s-au simțit rău. Ceea ce înseamnă că peștele a fost stricat.
Lucrurile s-au petrecut astfel: Erika Zago și Alessio Sale s-au căsătorit și au ales ca locație pentru petrecere Villa Zani din Latina. Și, de la cheful și buna dispoziție de la începutul nunții, s-a ajuns, dintr-o dată, la leșinuri, la stări de vomă, la dizenterie. Care pe unde se afla, se simțea rău.
Era nu doar de neînțeles ce se întâmplă, ci crunt de-a dreptul. Organizatorii nunții au spus că e posibil să fie de vină aerul condiționat. Dar, cum vreo 80 de persoane se simțeau foarte rău, s-a sunat la ambulanță și la poliție. Cei care aveau deja și alte probleme de sănătate, erau cel mai rău, așa că au fost transportați de urgență la spital, ca să primească ajutor.
Nu i-a mai ars nimănui de tortul netăiat, de alte obiceiuri de nuntă… Acum, toată lumea e în afară de orice pericol. Dar ancheta este în desfășurare. Pentru că trebuie să se edifice situația și să se știe exact ce a declanșat toxiinfecția alimentară așa de urâtă.