Românu, noul șef al penitenciarelor

Publicat: 02 sept. 2022, 08:31, de Nina Marcu, în ACTUALITATE , ? cititori
Românu, noul șef al penitenciarelor

Administrația Naționale a Penitenciarelor – ANP, are de la 1 septembrie un nou șef. Acesta este Claudiu Românu, și a fost împuternicit de ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, să ocupe funcția de director general adjunct. Comisar șef de poliție, acesta a ocupat funcția de director al Direcției Management Resurse Umane (DMRU) din aparatul central al Poliției penitenciare.

Noul director general adjunct a avut, deja, un mesaj către foștii subalterni: “Bună dimineața! Doresc a vă transmite că, începând cu data de astăzi, voi îndeplini, pentru o perioadă de 6 luni, funcția de director general adjunct ANP, iar domnul Florian Tudoroiu funcția de director DMRU. Vă mulțumesc pentru profesionalismul de care ați dat dovadă de-a lungul perioadei în care am lucrat împreună și vă asigur că această schimbare reprezintă o continuare a colaborării noastre de până acum. Numai bine!”

Claudiu Românu a avut, conform Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor, o bună relație cu oamenii. Aceasta își exprimă convingerea că va fi la fel și pe viitor. Oricum, numele îl ajută. Că nu oricine e trecut în acte cu numele poporului din care se trage: Românu…