Dana Budeanu, fan declarat al ministrului Agriculturii Petre Daea: „Vă iubesc enorm” (galerie foto)

Publicat: 08 oct. 2022, 16:00, de Viorela Pitulice, în News , ? cititori
Dana Budeanu, fan declarat al ministrului Agriculturii Petre Daea:

Apariție inedită a cunoscutei creatoare de modă Dana Budeanu, fan declarat al ministrului Petre Daea, pentru care a și ieșit din casă ca să vină la târgul de produse agroalimentare din curtea Ministerului Agriculturii, unde ce-i doi s-au trezit față în față. ”Vă iubesc enorm”, i-a spus Dana ministrului, care a rămas fără nicio replică, deși el este întotdeauna pregătit să zică ceva.

”Îl iubesc, știți asta, trebuie să o spun, este ministrul României, nu este al Agriculturii, este ministrul României, așa cum credeți voi că sunteți tineri și că le știți pe toate, că viața e pe net, viața e aici…dacă n-ar fi ei (n.red. – producătorii) și dacă n-ar fi ministrul Daea, n-ați avea cum să stați pe net. Asta este viața, dânsul este România, nu mă interesează că sunteți sau nu de acord (…).. eu stiu de unde venim, doar când o să vă întoarceți aici o să ne salvăm, până atunci rămânem pe Facebook. Vă iubesc enorm”, a declarat Dana Budeanu în fața camerelor de luat vederi.

Am așa o speranță infinită în Ministrul Daea, sunt ca un copil care crede în povești, vreau să cred în basmul Romaniei, a mărturisit creatoarea de modă pe Facebook.

De altfel, a și recunoscut că a venit la târg ”pentru ministrul României și pentru toți cei de aici…românii adevărați, a căror muncă și puritate sufletească ne țin pe toți în spate. Vă iubesc pe toți și vă multumesc pentru tot!”.

În ultima vreme, Dana Budeanu a avut mai mute reacții incendiare cu privire la politicile anunțate de Bruxelles în privința viitorului agriculturii, cum ar fi, de exemplu consumul de gândaci pe care oficialii europeni vor să-l impună.