Huawei prezintă soluții inovatoare pentru o nouă eră a digitalizării

Publicat: 22 oct. 2022, 19:31, de Aurel Drăgan, în ESENȚIAL , ? cititori
Huawei prezintă soluții inovatoare pentru o nouă eră a digitalizării
Huawei Connect 2022

La Huawei Connect 2022 de la Paris, Huawei a dezvăluit o serie de soluții de infrastructură inovatoare concepute pentru a face față provocărilor de generație următoare ale digitalizării. Acest eveniment emblematic pentru industria TIC a prezentat o serie de prezentări care explorează astfel de provocări în profunzime și modul în care inovațiile Huawei pot răspunde nevoilor industriei.

David Wang, director executiv al consiliului de administrație al Huawei și președinte al consiliului de administrare al infrastructurii TIC, a subliniat în discursul său principal că 5.5G va fi o piatră de hotar cheie în drumul nostru către o lume inteligentă.

Wang a remarcat: „Trebuie să continuăm să muncim din greu dacă sperăm să ajungem într-o lume inteligentă. Era 5.5G este o etapă importantă pe această cale – una pe care nu o putem rata. În era 5.5G, vom avea nevoie de 10 Gbit/s omniprezent; programare de calcul inteligentă și de înaltă calitate; rețele L4 extrem de autonome; servicii Cloud Native 2.0 pentru întreprinderi și o creștere de 10 ori a eficienței de calcul, a stocării și a eficienței energetice a infrastructurii.”

Wang a cerut, de asemenea, industriei TIC să coordoneze eforturile în jurul a opt fațete ale acestei viziuni. Lucrând împreună pentru a defini și a rafina în continuare viziunea și standardele industriei pentru era 5.5G, industria se va îndrepta din ce în ce mai rapid către era 5.5G și lumea inteligentă.

În continuare, Alexander Maslo, CTO al grupului de afaceri pentru întreprinderi din Europa de Vest al Huawei, a discutat despre modul în care soluțiile Intelligent Cloud-Network de la Huawei îi ajută pe clienți să conducă transformarea digitală, făcând referire la CloudCampus, CloudFabric și CloudWAN.

El a prezentat, de asemenea, primul Wi-Fi 7 AP AirEngine 8771-X1T din industrie, switch-ul central de campus de generație următoare, CloudEngine S16700, pregătit pentru 400G, și routerul de agregare cu servicii universale ultracompact NetEngine 8000 M4. Aceste inovații au fost încadrate într-un cadru mai larg, în care cerințele de rețea devin din ce în ce mai stricte pe fondul perturbărilor digitale tot mai mari.

Marco Giraldo, arhitect senior de optică în Europa de Vest, a explorat rolul rețelelor fixe de generația a 5-a în stimularea productivității. El a subliniat soluțiile de transmisie și acces integral optice ale Huawei pentru rețeaua fixă ​​de generația a 5-a, cu bandă ultra-largă simplificată, conexiune full-fibre și experiență de încredere garantată.

Ca urmare a cerințelor tot mai mari de agilitate ecologică, elasticitate în timp real și detecție inteligentă a rețelelor industriale, Giraldo a introdus produsele și soluțiile inovatoare Huawei pentru campusuri integral optice, rețele industriale integral optice și detecție integral optică.

Dr. Assaf Natanzon, arhitect șef al stocării datelor la Huawei, a discutat despre trei tendințe majore de stocare a datelor rezultate din adoptarea diverselor aplicații de date și integrarea în cloud, procesarea datelor în timp real și protecția completă a datelor. Apoi a reflectat asupra modului în care Huawei folosește o abordare centrată pe date, construind o bază de stocare de încredere pentru a ajuta clienții să modernizeze infrastructura centrului de date și să accelereze digitalizarea.

Evenimentul a inclus, de asemenea, o discuție de grup despre cerințele în schimbare pentru transformarea digitală. Eric Blazy, CEO al Orange Connectivity and Workspace Services la Orange Business services, a declarat: „Pe fondul provocărilor persistente ale lanțului de aprovizionare, Huawei este cel care poate face diferența și poate oferi soluții. Acest parteneriat a fost esențial în îndeplinirea așteptărilor clienților noștri”.

Pierre Demourres, Senior Executive Vice President & Chief Operating Officer la SES-imagotag, a declarat: „Ultimii trei ani au evidențiat nevoia ca întreprinderile să acorde prioritate flexibilității, rezilienței și eficienței. Tendințe precum munca hibridă creează noi provocări ale infrastructurii IT și este important. că ne adaptăm la nevoile în schimbare ale clienților.”