Învață sa eviți aceste lucruri la masa de poker

Publicat: 26 oct. 2022, 10:18, de Publyo.ro, în Advertoriale , ? cititori
Învață sa eviți aceste lucruri la masa de poker

Pokerul necesită multă strategie bună și o învățare continuă din partea jucătorului. Dobândirea setului de abilități necesare în poker determină un jucător să aibă o mentalitate de câștig și o bună înțelegere a diferitelor strategii de implementare și utilizare pentru a maximiza oportunitățile. Ia în considerare acest lucru: în ciuda faptului că ai în minte o formulă câștigătoare și depui toate eforturile la masă, tot nu reușești să pleci cu mai multe jetoane decât cu ce ai început. Dacă ești începător sau ai experiență, dar nu ești mulțumit de jocul tău, sunt șanse să îți adaptezi în continuare jocul tău de poker și să înveți cum să abordezi jocul cu o minte limpede. Iată câteva dintre greșelile comune de poker pecare ar trebui să le eviți. Folosind aceste sfaturi și un bonus casino, te poți apropia mult mai ușor de câștig. Depinde doar de tine cât de departe vrei să ajungi.

 Nu juca toate mâinile

Aceasta este, de departe, cea mai mare greșeală pe care o fac jucătorii de Hold’em începători și intermediari. Indiferent ce te împinge să faci asta, ține minte: cu cât joci mai multe mâini, cu atât mai mulți bani pui pe masă. Și asta înseamnă în cele din urmă că trebuie să câștigi mai multe mâini (sau mai mari). Așa că mai bine alocă-ți timp să îți cunoști adversarii și să le înțelegi stilul de joc.

Nu juca când ești obosit

Nu subestima efectul pe care oboseala o are asupra jocului tău. Pokerul te poate pune într-o stare “mecanică”, în care joci ore în șir și logica nu te mai ajută. Dacă descoperi că începi să ai probleme cu gândirea, oprește-te și joacă mai târziu.

Nu încerca să mai recuperezi pierderile

Recuperarea pierderilor este una dintre cele mai frecvente greșeli critice pe care le pot face jucătorii de poker fără experiență – și cu experiență. Probabil că emoțiile tale cresc, panica poate începe să se strecoare și strategiile solide pe care le-ai dezvoltat de-a lungul jocului au fost lăsate deoparte pentru a lua decizii neplăcute. Dacă observi că ai pierdut mai mulți bani decât ești confortabil să pierzi, îndepărtează-te de masă și reflectă asupra stării tale emoționale. Dacă crezi că ar fi timpul să te retragi, probabil că ar trebui.

Nu consuma alcool când joci

Alcoolul îți diminuează capacitatea de a gândi. Consumul de alcool este absolut dăunător pentru jocul tău. Sigur, să bei o bere sau un pahar de vin din când în când ar putea fi bine, dar să știi că dacă bei prea mult capacitatea de a câștiga îți va fi subminată.

Nu juca prea mult la cacealma

Cacealmaua este o parte integrantă a tuturor jocurilor de poker. Cu toate acestea, nou-veniții tind să creadă că blufatul îi face jucători excepțional de buni și că adaugă ceva entuziasm la jocurile lor. Dacă nu ești un jucător cu experiență, trebuie să eviți tot timpul să blufezi. Cacealmaua trebuie evitată dacă știi că adversarul tău este un jucător bun. Blufful prea des are și un efect invers, făcându-l mai previzibil pentru alți jucători în mișcările tale.

Nu îți subestima adversarii

Vorbind despre citirea și reacția la mișcările jucătorului, ar trebui să urmărești întotdeauna semnele pe care jucătorii de poker le afișează pe măsură ce progresați într-un joc. Dacă ignori ceea ce fac ei și te concentrezi doar pe tine, vei lăsa pe masă multe informații care te-ar putea ajuta să câștigi. Pokerul înseamnă a rămâne cu un pas înaintea adversarilor tăi. Orice mesaj pe care îl înțelegi ar putea face diferența între a câștiga potul sau nu.

Nu deveni prea încrezător

De asemenea, este imperativ să îți amintești să nu devii prea încrezător. Acest lucru este valabil mai ales dacă lucrurile merg în felul tău pentru o perioadă. S-ar putea să crezi că ai „înțeles” jocul, dar pokerul are o modalitate de a umili jucătorii rapid. Chiar și cei mai experimentați jucători de poker îți vor spune că nu vor „stăpâni” niciodată cu adevărat jocul, așa că nici tu să nu crezi altceva.

Nu juca atunci când îți pierzi concentrarea

Pokerul poate fi un joc stresant care te poate face să te îți pierzi concentrarea chiar dacă ești unul dintre cei mai formați jucători.

O strategie simplă este să te îndepărtezi de la masă timp de 10 minute și să iei puțin aer atunci când simți că nu ești în starea mentală potrivită. Vei reveni simțindu-te proaspăt și gata de joc.

Nu îți subevalua/supraevalua mâna

În poker, nu toate mâinile de început sunt la fel. Ai putea începe jocul cu o mână puternică care te face să visezi să prinzi un pot mare sau ar putea fi una prin care să retragi un pot imediat.

Poate sună evident, dar trebuie să înțelegi tipul de mână pe care îl ai atunci când joci o mână. Dacă intri într-un pot cu o mână mediocră sau slabă mai mult ca sigur vei vedea randamente slabe.

Dacă simți că ai o mână de înaltă calitate, joacă-o! A fi prea agresiv este o greșeală comună la poker, dar a fi prea pasiv și a nu profita de o mână de start puternică ar putea fi, de asemenea, fatal pentru jocul tău.

Nu te atașa de un pot

Aceasta este o capcană în care jucătorii mai puțin experimentați par deosebit de predispuși să cadă. O eroare legată de costuri în poker este atunci când un jucător continuă să pună jetoane într-un pot pentru că a băgat deja o sumă considerabilă. Vor să ducă mâna până la capăt, chiar dacă știu că probabil vor pierde.

Dacă simți că te așteaptă în mod inevitabil înfrângerea, renunță la cărți, treci la următoarea mână și așteaptă o altă șansă de a recâștiga jetoanele pe care le-ai pierdut la ultima partidă.

Concluzie

Ținând cont de aceste sfaturi, vei observa că partidele de poker vor deveni în mod treptat, tot mai profitabile. Mult succes!