Secretarul general al Guvernului a anunțat că paturile de ATI „se ocupă din ce în ce mai repede”

Publicat: 10 nov. 2020, 22:10, de Mădălina Bălăceanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Secretarul general al Guvernului a anunțat că paturile de ATI „se ocupă din ce în ce mai repede”

Secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, a postat un mesaj dur pe Facebook în care s-a arătat deranjat de criticii măsurilor de restricție impuse de Guvern pentru limitarea infecțiilor cu coronavirus. El a scris în postare că situația este atât de gravă încât nu mai sunt paturi la Terapie Intensivă (ATI). Ulterior, el și-a modificat postarea și a înlocuit cu „paturile ATI se ocupă din ce în ce mai repede”.

”Doamnelor și domnilor, este din ce în ce mai greu să discutăm civilizat despre măsurile luate de Guvern împotriva răspândirii noului coronavrirus, fără a ne lovi de părerile “avizate” ale “virusologilor”, “imunologilor” și “analiștilor politici” care știu întotdeauna mai bine ce se poate face. Vă spun cu sinceritate că toate aceste măsuri aparent nepopulare sunt luate din respect pentru viața medicilor și a oamenilor, pentru că pe noi, Guvernul PNL, asta ne interesează în primul rând: viața. Avem un sistem medical, să zicem blând, deficitar.

Ultimii trei miniștri pesediști, toți trei condamnați penal, au lăsat Sănătatea la pământ. Paturile ATI se ocupă din ce în ce mai repede, medicii sunt obosiți, personalul medical este epuizat. Nu vrem să ajungem în situații disperate, de aceea Guvernul Orban alege să salveze vieți în detrimentul populismului ieftin.”, a scris liberalul pe Facebook.

Sursa phto: Hotnews