Dragnea, de la șef de partid la vlogger culinar
Fostul lider al PSD s-a lansat pe platforma Youtube. Acesta a publicat duminică seara primul episiod din emisiunea culinară numită „Bucătăria de acasă” cu Liviu Dragnea. În primul său episod a gătit o mâncare de fasole galbenă teci.
Liviu Dragnea a pășit într-o nouă etapă pe „social media” și s-a lansat ieri ca vlogger culinar.
Marele anunț a fost postat pe Facebook, într-un reels: „Salut, tocmai ce am postat prima mea rețetă din „Bucătăria de acasă”. Dacă sunteți curioși, vă aștept pe noul meu canal de YouTube din descriere, să gătim împreună”.
Vloggerul Dragnea a strâns peste 1.500 de abonați în câteva ore
Marea lansare a avut startul la ora 21.00, după cum anunțase ex-liderul PSD și „beneficiarul” partidului creat de fostul său bun prieten și subordonat, Codrin Ștefănescu – Alianța pentru patrie. Dragnea a subliniat că „a venit vremea să începem să mâncăm sănătos!”, iar pe YouTube a afirmat că va prezenta strict „mâncare fără gluten”, din „ingrediente sănătoase și românești”.
Prima rețetă aleasă a fost fasole galbenă păstăi – teci, însă mai întâi, Dragnea s-a și prezentat, „pentru cei care nu mă știu”. Totodată, a promis că, de acum înainte, la fiecare rețetă va prezenta și ce beneficii are ingredientul principal sau, după caz, ce beneficii au ingredientele principale.
„Bine ați venit pe canalul de YouTube! Astăzi, vă prezentăm o rețetă delicioasă de teci, pregătită în mod tradițional cu ingrediente proaspete și iubire. În acest videoclip, veți vedea cum să faceți teci crocante și aromate, umplute cu un amestec delicios de legume și carne de vită”, se arată în prezentarea primului său videoclip pe Youtube.
Fostul politician a reușit să strângă peste 1500 de abonați în doar câteva ore de la lansare iar primul său videoclip are însumat peste 53.000 de vizualizări la momentul publicării acestui material.
Liviu Dragnea a publicat în descrierea videoclipului inclusiv rețeta bucatelor pe care le prepară – „fasole galbenă păstăi”, pe care acesta a numit-o „ca la mama acasă”.
– Fasole galbena teci—-450 g
⁃ Roșii in bulion —-350 g
⁃ O ceapa alba medie
⁃ Un morcov
⁃ 1/2 ardei gras
⁃ 1/2 ardei kapia
⁃ 3-4 castraveciori acri mici
⁃ 1-2 catei de usturoi
⁃ O legatura marar
⁃ O legatura patrunjel
⁃ Sare( neiodată), piper boabe, cimbru- dupa gustul fiecaruia
⁃ 2-frunze de dafin
⁃ 1/2 pahar vin alb