Petrecere de pomină la pensiunea directorului Geoge Sava înainte de descinderea DNA de la ADS

Publicat: 13 apr. 2023, 08:30, de Vlad Stefan Orjan, în News , ? cititori
Petrecere de pomină la pensiunea directorului Geoge Sava înainte de descinderea DNA de la ADS

Cu doar o zi inainte ca directorul din cadrul ADS să fie reținut de procurorii DNA, intr-o locatie selectă din afara Bucureștiului, șpăgarul Nuță a petrecut alături de șeful ADS George Sava. Produsele tradiționale nu au lipsit de pe masa celor care stau la butoanele agriculturii româmești.

Apar informații incendiare după reținterea lui Marius Ionel Nuţă, director al Direcţiei Control Reprezentanţe Teritoriale şi Comunicare din cadrul Agenţiei Domeniile Statului (ADS), acuzat de DNA de trafic de influenţă, după ce a pretins de la un om de afaceri suma de 350.000 de euro, pentru a-l ajuta să obţină un contract de arendă. Cu doar o zi înante de a fi călcat de mascați și de procurorii DNA, acesta ar fi petrecut alături de șeful ADS – George Sava, într-o pensiune din comuna Colți, județul Buzău.

Comuna Colți se află în zona motană a județului Buzău și este cunoscută din pricina chihlimbarului de Colți. Aici și-a dezvoltat pensiunea directorul George Sava, după ce a primit locuința și terenul drept moștenire.

Pensiunea poartă denumirea de Floare DeColți, iar puțini sunt cei care îi trec pragul.

Sava și Nuță au sărbătorit șpaga la Colți?!

Ei bine, surse apropiate familiei Sava au declarat că directorul reținut de la ADS, Marius Nuță, a petrecut alături de George Sava în noapte dintre sâmbătă și duminică. De pe masa petrecăreților n-ar fi lipsit celebrii cârnați de Pleșcoi, vinul de Pietroasele și țuica de prună de la Colți.

La doar o zi distanță, la ora 6 dimineața, Nuță a fost trezit de mascați și de procurorii DNA și a fost sălat din locuința sa din București. Mai apoi, în jurul orei 9, procurorii DNA descind și la sediul ADS.

Sursă foto: ziarulevenimentul.ro

Nu mică a fost mirarea că după ce procurorii DNA au pătruns în sediul ADS, George Sava s-a operat de urgență la picior și a intrat în concediu medical.

Chiar dacă concediul medical s-a finalizat, acesta și-a prelungit concediul. Chiar și așa, Georgică mai trece din când în când pe la sediul ADS pentru a face mișcările necesare, conform unor surse.

„Lua și directorul, lua și deputatul!”

Există informații că Marius Ionel Nuţă nu era beneficiarul real al banilor, ci șpagă era împărțită fărțește: ,,Suntem cinci inși pe banii ăștia. Eu și încă 4 persoane!”

Rămâne de văzut dacă procurorii îl vor aștepta pe Sava să iasă din concediul medical prelungit sau dacă îl vor sălta ziele acestea.