Florin Chilian, diagnosticat greșit cu cancer: „Am fost la 20 de medici”

Publicat: 17 mai 2023, 11:30, de Aura Bănescu, în LIFESTYLE , ? cititori
Florin Chilian, diagnosticat greșit cu cancer:

Florin Chilian a dezvăluit că s-a confruntat cu probleme de sănătate, iar medicii i-au pus un diagnostic extrem de dur, respectiv cancer. Din fericire, a fost vorba despre o eroare.

Mai mult, Florin Chilian a fost diagnosticat greșit de trei medicii. Artistul a fost anunțat că ar putea avea cancer și că este suspect de paralizie.

„Am avut, din septembrie anul trecut, un diagnostic de cancer, alt diagnostic de suspect de paralizie. Am un program legat de mine care ține de recuperare, am avut șansa de a cunoaște trei medici fabuloși, între cei douăzeci și ceva pe care i-am consultat. Si care n-aveau nicio legătură cu meseria lor, și acum sunt într-un program de recuperare, pentru că ajunsesem din pricina muncii, drumuri. Stat în mașină, cu o problemă foarte gravă la coloana lombară.”, a declarat Florin Chilian, potrivit impact.

Artistul are probleme grave la coloana lombară, iar momentan a luat o pauză de la cariera sa muzicală.

„Despre cancer nu e vorba, despre paralizie nici atât, cel puțin deocamdată. Programul meu l-am împins foarte departe în viitor. Deocamdată trebuie să mă axez pe lucrurile astea absolut firești. Adică te dai jos din pat, te ridici de pe scaun. Te așezi pe scaun, trebuie să reînvăț să stau în picioare. Să merg, să mă ridic și să mă așez pe scaun. Îmi pare rău dar nu pot face precizări din punctul ăsta de vedere’, a mai spus Florin Chilian.