Vasile Dîncu vrea iar la Palatul Victoria

Publicat: 08 iun. 2023, 12:30, de Ion Teleanu, în News , ? cititori
<strong>Vasile Dîncu vrea iar la Palatul Victoria</strong>
INQUAM Photos / Octav Ganea

Senatorul PSD de Cluj, Vasile Dîncu, a pregătit o campanie mediatică destul de agresivă pentru a reveni, după rotativă, în echipa guvernamentală de la Palatul Victoria.

Scenariul lui Vasile Dîncu de a reveni la Palatul Victoria a început odată cu așa zisul scandal al întâlnirii de la un local libanez din Capitală cu fostul adjunct al SRI, Florian Coldea.

Practic, prin această întâlnire, Dîncu a transmis liderilor PSD că are în continuare susținere „cu greutate”, dar, în același timp, că vrea iar să revină în prim planul politicii românești.

Potrivit informațiilor noastre, Vasile Dîncu dorește cu disperare să facă parte din viitorul cabinet după rotativă, fie în postura de vicepremier, dar cel mai mult râvnește la fotoliul de ministrul al Inverstițiilor și Proiectelor Europene, iar dacă nu se poate măcar la Ministerul Culturii.

Deocamdată tandemul Marcel Ciolacu-Paul Stănescu analizează oferta guvernamentală lansată de Vasile Dîncu, dar ultimul cuvânt îl are președintele Klaus Iohannis. Trebuie precizat că Vasile Dîncu a mai fost ministrul Dezvoltării și vicepremier în cabinetul Cioloș și ministru al Apărării în guvernul Ciucă.