Are 91 de ani și este fotomodel! Cum arată „Regele Spaniei”

Publicat: 10 iul. 2023, 13:30, de Aura Bănescu, în LIFESTYLE , ? cititori
Are 91 de ani și este fotomodel! Cum arată

La 91 de ani, Andrés García-Carro este fotomodel și unul foarte apreciat! Supranumit „Regele Spaniei”, bunicul a ajuns celebru datorită nepoatei lui, care i-a făcut un cont de Instagram cu diverse fotografii pe care i le făcea chiar ea.

García-Carro a fost fermier în Argentina, proprietar de restaurant în Uruguay și agent imobiliar în Spania, printre altele. Acum, fotografiile lui apar în reviste de modă din toată lumea. Nepoata lui glumește și spune că „a făcut un pact cu diavolul”, mai ales că încă fumează și stă mult la soare, dar nu-și arată cei 91 de ani.

Van Heel spune că a fost întotdeauna apropiată de bunicul ei, dar relația lor a devenit și mai strânsă în timpul pandemiei, începând cu primăvara anului 2020, când a stat cu el și cu bunica ei în Spania pentru o perioadă lungă de timp. Atunci ea lucra la o revista franceză de modă și încă nu încercase niciodată să fotografieze.

Dar acum aceasta este cariera ei. Închiși în casă, ca să alunge plictiseala, ea a început să-l aranjeze și să-l fotografieze pe bunicul ei, i-a făcut cont de Instagram și în foarte scurt timp a devenit popular.

A fost întotdeauna super stilat”, a precizat ea.

Arată ca un star de cinema din alte vremuri și are o atitudine pentru care este invidiat și de fotomodelele mult mai tinere decât el.

„Regret că nu am început această carieră cu 20 de ani mai devreme”, spune Andrés García-Carro, potrivit digi24.ro.