Tribunalul București a respins contestația tatălui lui Vlad Pascu

Publicat: 18 sept. 2023, 15:17, de Vlad Stefan Orjan, în News , ? cititori
Tribunalul București a respins contestația tatălui lui Vlad Pascu

Tribunalul București a respins, luni, contestația inculpatului Mihail Pascu Claudiu împotriva măsurii controlului judiciar pe 60 de zile impusă de DIICOT. Decizia, definitivă, pune capăt suspansului din ultimele zile în cazul lui Mihail Pascu, tatăl tânărului Vlad Pascu, implicat într-un tragic accident rutier la 2 Mai, care a dus la decesul a doi adolescenți.

Mihail Pascu s-a prezentat la instanță într-o manieră notabilă, în contrast cu comportamentul său anterior. El a apărut la tribunal îmbrăcat în costum, cu părul pieptănat și o atitudine serioasă, departe de figura jovială și neglijentă pe care o arăta în fața sediului DIICOT. Tatăl lui Vlad Pascu a venit pentru a contesta măsura controlului judiciar impusă de procurori după perchezițiile de săptămâna trecută.

Decizia instanței este cu atât mai importantă cu cât, în urma descinderilor de la domiciliul său, au fost găsite mai multe cartușe depozitate necorespunzător. În următoarele ore, judecătorii vor decide dacă Mihail Pascu va rămâne în continuare sub control judiciar sau va beneficia de o măsură mai blândă în procesul său.

Este de menționat că în ziua descinderilor, Mihail Pascu a fost implicat într-un incident regretabil, intrând cu scuterul într-un grup de jurnaliști la ieșirea din sediul DIICOT. Poliția a demarat o anchetă pentru a clarifica circumstanțele acestui incident.