Cine este tânăra din Galați care a câștigat „Vocea României” 2023

Publicat: 16 dec. 2023, 12:30, de Viorela Pitulice, în LIFESTYLE , ? cititori
Cine este tânăra din Galați care a câștigat „Vocea României” 2023

Marele premiu în valoare de 100.000 de euro de la „Vocea României” 2023, sezonul 11, a fost câștigat de Alexandra Căpitănescu, o tânără de 19 ani din Galați, studentă la Facultatea de Fizică din București.

Cei patru finaliști au fost Alexandra Căpitănescu din echipa lui Tudor Chirilă, Vlad Musta din echipa Irinei Rimes, Melisa Antonesi din echipa Horia Brenciu&Theo Rose și Alex Maxim în echipa lui Smiley. Preferata publicului a fost Alexandra Căpitănescu, care pentru momentul solo, a ales să cânte „Alone”.

 „Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru că m-aţi ajutat să ridic acest trofeu! Vreau să-i mulţumesc lui Tudor Chirilă pentru că a făcut cele mai bune alegeri pentru mine şi Irinei Baianţ. Vreau să mulţumesc întregii echipe din spate şi tuturor oamenilor care au fost implicaţi şi au fost alături de mine. Mulţumesc profesoarei mele de canto. Mulţumesc părinţilor mei, familiei mele şi lui Dumnezeu. Nu mai am cuvinte!”, a declarat Alexandra Căpitănescu.

Pe locurile următoare s-au clasat Vlad Musta – poziția a doua,  Melisa Antonesi – locul trei și Alex Maxim – locul patru.

Alexandra a luat lecții de canto de la vârsta de zece ani. Până acum, a mai participat la câteva festivaluri de muzică din România și din Republica Moldova.