Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, iubește să gătească de sărbători
Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, petrece sărbătorile de Crăciun alături de familie, acasă, în spiritul tradițiilor. Și nu doar atât, îi place să dea și el o mână de ajutor, după cum a declarat la podcastul Dialogurile Puterii.
De Ignat, ministrul și-a ajutat tatăl să taie porcul, așa cum obișnuiește în fiecare an.
Florin Barbu recunoaște că îi place să gătească, iar când are timp liber este chiar bucătarul de serviciu al familiei.
„Sărbătorile de Crăciun? Nu le petrec decât în familie. …..de Ignat merg la tatăl meu să taie porcul, păstrăm tradiția în fiecare an. Sărbătorile de iarnă le petrec în familie și rămân în România. Îmi place să gătesc, ciorbă, friptură, tot. Îmi place partea aceasta de bucătărie și credeți-mă că o fac când am timp. O dată la o lună, când ajung și eu acasă, de vineri până duminică, sunt cu copiii și cu familia și eu sunt bucătarul de serviciu. De Crăciun, pregătim de toate: grătar, sarmale, ciorbiță, tot ce trebuie”, a declarat ministrul Agriculturii la Dialogurile Puterii.
Interviul integral cu ministrul Agriculturii îl puteți urmări pe canalul de Youtube al Ziarului Puterea.