Unde te duci în luna de miere, pe pandemie

Publicat: 01 feb. 2021, 16:51, de Roxana Roseti, în LIFESTYLE , ? cititori
Unde te duci în luna de miere, pe pandemie

Se spune pe drept că, la asemenea vremuri pandemice, organizarea unei călătorii a devenit provcare pentru unii, calvar pentru alții. Ce să mai vorbim despre o lună de miere…

Ca minime puncte de reper, o lună de miere în 2021 presupune să atenție la restricții și la poziția fiecărei țări în privința vaccinării. De asemenea se poate alege o destinație exotică pentru luna de miere, însă rezervarea trebuie făcută din timp. Iar Bora Bora este în continuare una dintre destinațiile preferate pentru luna de miere.

Nu e dificil, trebuie doar pregătit totul din timp

Pentru cine vrea ceva mai diferit, specialiștii în turism recomandă Kenya – o destinaţie nu foarte accesibilă, dar cu zile de safari și girafe din plin.

Potrivit specialiștilor în turism, o destinație exotică pentru luna de miere nu presupune ceva foarte dificil, însă, încă odată trebuie precizat că o rezervare făcută din timp este maxim necesară. Dacă cineva își dorește pentrru luna de miere neapărat un sejur într-o destinaţie precum Seychelles, trebuie să știți că prețurile pornesc de la 4.000 de euro pentru 7 zile de cazare, la care se adaugă biletul de avion, notează alephnews.ro.