Vlad Popescu Piedone: ”Dacă doriți continuitate, știți pe cine să votați”

Publicat: 17 mai 2024, 11:39, de Andrei Ceausescu, în POLITICĂ , ? cititori
Vlad Popescu Piedone: ”Dacă doriți continuitate, știți pe cine să votați”

 

Într-o întâlnire plină de angajament, Cristian Popescu Piedone și fiul său, Vlad Popescu Piedone, au vorbit deschis cu locuitorii Sectorului 5, evidențiind planurile lor pentru viitorul acestei zone a Capitalei.

„Avem zece persoane în familie, copii, nepoți, și toți votează familia Piedone, unul la Capitală și celălalt la Sectorul 5”, a mărturisit o femeie către cei doi Piedone, arătându-și susținerea fermă.

Cristian Popescu Piedone a subliniat că fiul său, Vlad, este pregătit să ducă mai departe proiectele începute, menționând că este mândru de ambiția și determinarea acestuia. „Cel mai sigur că va duce mai departe proiectele și va întreține ca și mine ceea ce am început și făcut”, a adăugat Piedone senior.

În timpul unei plimbări în parc, cei doi au demonstrat atenția la detalii și capacitatea de reacție rapidă în rezolvarea problemelor. Observând o defecțiune la un aspersor, Cristian Popescu Piedone a intervenit imediat prin stație, solicitând echipelor să intervină. „Administrația este atât de complexă și rapidă. Dacă nu iei o hotărâre pe loc, și această stație e sfântă… Pe unde ai trecut, ai văzut ceva…”, a explicat Piedone senior fiului său, evidențiind importanța atenției la nevoile comunității.

Într-o discuție cu cetățenii, Vlad Popescu Piedone a subliniat angajamentul său pentru continuarea proiectelor de reabilitare urbană din Sectorul 5. „Anul acesta se vor reabilita încă 300 de blocuri. Blocurile din Sectorul 5 au fost date cu vopsea”, a menționat acesta, accentuând importanța dezvoltării și modernizării infrastructurii.

În finalul întâlnirii, Vlad Popescu Piedone a îndemnat locuitorii să se informeze corect și să voteze conștient în viitoarele alegeri. „Dacă doriți continuitate, știți pe cine să votați”, a subliniat Piedone junior, evidențiind că aspirațiile sale vizează proiecte noi și o dezvoltare continuă pentru Sectorul 5.