Primar PSD, acuzat de susținători ai AUR că a dat cu mașina peste ei

Publicat: 19 mai 2024, 17:39, de Mariana Olteanu, în POLITICĂ , ? cititori
Primar PSD, acuzat de susținători ai AUR că a dat cu mașina peste ei

Este scandal de proporții în comuna Stejari din județul Gorj, acolo unde primarul este acuzat că a intrat cu mașina într-un grup de susținători ai AUR. Cazul a intrat în atenția autorităților care au demarat o serie de cercetări. În urma incidentului,  o tânără în vârstă de 24 de ani ar fi fost lovită.

Astfel, în urma acestui incident, primarul PSD este cercetat sub acuzația de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. Potrivit polițiștilor, s-a constatat că un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Stejari, a lovit cu oglinda laterală a autoturismului un pieton (femeie) în vârstă de 24 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea prin satul Băcești. Ulterior, acesta a părăsit locul incidentului rutier.

În urma accidentului, autoritățile au efectuat un control la sediul Primăriei Stejari, unde primarul a fost supus unui test de alcoolemie, cu rezultat negativ. În continuare, acesta a fost condus la laborator pentru a i se realiza și un test pentru substanțe interzise.

Ce spun polițiștii?

„În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorul auto a fost identificat la scurt timp de polițiști și testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Primar: AUR a venit cu amenințări

„Astăzi, în jurul orei 10,50, mă îndreptam către biroul primăriei și în fața erau cei de la AUR. Am încetinit mașina și am trecut pe mijlocul drumului. Când mă deplasam printre ei, cineva mi-a dat cu pumnul sau cu mâna în oglinda. Am vrut să mă dau jos, dar veneau către mine agitați.

Ulterior, mi-am continuat mersul către primărie. Am constatat că oglinda nu avea nimic și am pus-o eu la loc. Am considerat că nu este nimic deosebit să sun la poliție. Acum, cei de la AUR au venit că am dat peste ei. Scenariu de Sergiu Nicolaescu. Au venit cu amenințări”, a declarat primarul din comuna din Gorj.