Piedone a găsit soluția pentru termoficare: Intră pe piedometru.ro și te vei convinge

Publicat: 31 mai 2024, 13:28, de Corina Oprea, în POLITICĂ , ? cititori
Piedone a găsit soluția pentru termoficare: Intră pe piedometru.ro și te vei convinge

Piedone lovește din nou, de data aceasta într-o manieră originală. Candidatul la Primăria Capitalei face din nou aluzie la proiectele pe care Nicușor Dan nu a reușit să le finalizeze, cu ajutorul unui clip video. Ce idee a avut și cum l-a pus din nou la zid pe primarul general.

Piedone, video sugestiv despre termoficare

Cristian Popescu Piedone lovește din nou spre Nicușor Dan, actualul primar general al Capitalei. Edilul Sectorului 5 a făcut un videoclip sugestiv, în care a abordat tema uneia dintre cele mai mari probleme din București: termoficarea.

A făcut o adevărată poveste, despre o familie cu un nou-născut, care se luptau cu problema lipsei de apă caldă. În acest context, le-a transmis oamenilor să voteze cu dreptatea, cu oamenii care promit și fac, dacă vor să nu mai ajungă niciodată într-o asemenea situație.

„Ai trăit acest video în propria viață? Pe 9 iunie alege un primar care face și hai să aducem Bucureștiul unde trebuie să fie, pentru toți cetățenii. Pe 9 iunie, votează un primar care face! Votează Cristian Popescu PIEDONE, primar general- POZIȚIA 6 PE BULETINUL DE VOT!”, a scris Piedone pe Facebook.

Primarul promite să scape Bucureștiul de lipsa condițiilor optime de trai și le cere oamenilor să aibă încredere în el, dacă vor o viață mai bună și un om capabil la cârma Capitalei.

Primarul Sectorului 5 și-a făcut site

Cristian Popescu Piedone, candidatul Partidului Umanist Social Liberal pentru Primăria Capitalei, a lansat un nou site intitulat „Piedonometru.” Acest site are două scopuri principale: pe de o parte, documentează promisiunile electorale ale actualului primar, Nicușor Dan, evidențiind care dintre acestea nu au fost îndeplinite.

Pe de altă parte, site-ul prezintă planurile și proiectele pe care Piedone intenționează să le implementeze pentru București. Această inițiativă este menită să informeze cetățenii cu privire la realizările și deficiențele actualei administrații, precum și să ofere o viziune clară asupra obiectivelor și strategiilor lui Piedone pentru îmbunătățirea capitalei.