Piedone: Finala se joacă între mine și Sebastian Burduja

Publicat: 01 iun. 2024, 13:48, de Mariana Olteanu, în POLITICĂ , ? cititori
Piedone: Finala se joacă între mine și Sebastian Burduja

Cristian Popescu Piedone a participat la lansarea cărții lui Sebastian Burduja, descriindu-l ca pe un om cu bun simț și un tânăr educat, capabil să poarte un dialog civilizat chiar și cu un contracandidat. În cadrul evenimentului, edilul a atras atenția asupra faptului că există cel puțin trei puncte comune în ceea ce privește planurile pentru modernizarea și schimbarea Capitalei.

Piedone a propus candidatului PNL o posibilă colaborare între PUSL și PNL în Consiliul General al Municipiului București, punând accent pe importanța muncii în echipă pentru binele locuitorilor și dezvoltarea Bucureștiului.

„Dincolo de atacurile unora, atât eu, cât și Sebastian, ne dorim modernizare și schimbare în Capitală. Important este să lucrăm împreună, pentru oameni și pentru Capitală!”, a declarat Piedone.

Redăm integral postarea realizată de Cristian Popescu Piedone

Am fost prezent ieri la lansarea cărții lui Sebastian Burduja, un om cu bun simț, un tânăr educat, care poate purta un dialog civilizat cu un contracandidat. Avem cel puțin trei puncte comune în ceea ce privește planurile pentru București, pentru că dincolo de atacurile unora, atât eu, cât și Sebastian, ne dorim modernizare și schimbare în Capitală!
I-am propus candidatului PNL și o posibilă colaborare între cele două partide, PUSL și PNL, în cadrul consiliului general al Municipiului București.
Important este să lucrăm împreună, pentru oameni și pentru Capitală!
CMF21240113