Cât mai costă în 2024 o porție de mici la hotelul lui Trump

Publicat: 02 iun. 2024, 19:30, de Mariana Olteanu, în LIFESTYLE , ? cititori
Cât mai costă în 2024 o porție de mici la hotelul lui Trump

Vloggerii de la HaiHui în doi au vizitat recent faimosul Hotel Trump din Chicago, SUA, și au descoperit  că micii românești sunt prezenți în meniul acestui hotel de lux. Într-un videoclip recent, aceștia au povestit cu lux de amânunte întreagă experiență culinară.

Aflați într-o scurtă călătorie în Chicago, vloggeri de la HaiHui în doi au decis să testeze micii tradiționali românești. În ciuda distanței de casă, gustul autentic al micilor românești i-a impresionat pe cei doi vloggeri, care au apreciat atât textura, cât și aroma acestora. Ei au descris porția ca fiind una generoasă, fiind însoțită de cartofi prăjiți crocanți.

„Ar trebui să fim mândri că un preparat românesc este servit la înălțime, la unul dintre cele mai bune hoteluri din lume. Acest lucru se datorează managerului care este român,” au declarat vloggerii.

Citește și: Noua fiță culinară de 1 Mai la București: Supa cremă de mici

”Am crezut că glumește când au zis că au inclusiv muștar”

Aceștia au subliniat faptul că prezența unui preparat tradițional românesc într-un astfel de context prestigios este un motiv de mândrie pentru toți românii. Un alt lucru care i-a surprins pe cei doi români este și modul în care micii au fost serviți. Se pare că americanii au respectat întocmai rețeta românească, adăugând muștar și nu ketchup, cum se așteptau vloggerii.

”Am crezut că glumește când au zis că au inclusiv muștar. Nu ți-i aduc cu ketchup, așa cum mănâncă americanii în mod uzual și au adăugat și muștar”.

Citește și: Micii românești „Litălși”, pregătiți să facă senzație la New York. Când va avea loc lansarea

Cei doi audezvăluit și prețul preparatului tradițional. Potrivit acestora, o porție de mici românești, însoțită de o porție de cartofi prăjiți costă 28 de dolari.

„Apropo, această porție generoasă de mici cu cartofi prăjiți costă 28 de dolari aici, în inima orașului Chicago. Cum vi se pare?” au întrebat vloggerii, stârnind curiozitatea urmăritorilor lor.

Citește și: Cum se face ciorba de salam care a înnebunit TikTok-ul