Ministrul Oprea: USR pregătește frauda cea mare, de seară

Publicat: 09 iun. 2024, 15:01, de Andrei Ceausescu, în ALEGERI , ? cititori
Ministrul Oprea: USR pregătește frauda cea mare, de seară
Radu Oprea, ministrul Economiei din partea PSD, a acuzat reprezentanții de diversionism în legătură cu anumite nereguli presupuse să aibă loc în secțiile de vot. El a subliniat că reprezentanții USR discută despre posibile fraude pentru a justifica propriile acțiuni frauduloase planificate.

“Am văzut o conferință de presă a celor de la USR care m-a îngrijorat pentru că spuneau că sunt în secțiile de vot ca să apere voturile și mi-am adus aminte de acum 4 ani, la Sectorul 1, când apărau voturile umblând în saci și scotocind pe acolo fără să fie treaba lor. Am văzut o conferință de presă în care au spus despre mai multe incidente, cei de la USR uitând câteva lucruri importante, spre exemplu au uitat să ne spună că la secția 1245 din Sectorul 6, București a fost raportată pierderea unei ștampile care după perchezițiile pe care le-a făcut poliția le-au găsit tocmai în geanta reprezentantului USR.

De asemenea, la secția 190 din Sectorul 1 s-au găsit mai multe buletine de vot care erau ștampilate cu alianța PSD-PNL dar care erau răspândite uniform inclusiv la reprezentanții USR. Țin să transmit că genul de diversiuni pe care le fac în acest moment, ideea de a vorbi despre fraude în mod neîncetat ca să pregătească frauda cea mare de seara nu mai țin. Românii au înțeles deja ce pot cei de la USR”, a declarat Oprea.