Vlad Popescu Piedone: Oameni buni, vă mulțumesc pentru încredere!

Publicat: 09 iun. 2024, 23:05, de Corina Oprea, în POLITICĂ , ? cititori
Vlad Popescu Piedone: Oameni buni, vă mulțumesc pentru încredere!
sursa: facebook

Vlad Popescu Piedone este noul primar al Sectorului 5. Acesta câștigă alegerile locale și preia ștafeta de la tatăl lui, care este mândru de rezultatul obținut. Ce promisiuni face noul edil și ce reacție a avut Cristian Popescu Piedone când a aflat că primăria rămâne pe mâini bune.

Vlad Popescu Piedone este noul primar

Vlad Popescu Piedone câștigă Primăria Sectorului 5 cu 48% dintre voturi, conform sondajului SOCIOPOL. Imediat după aflarea rezultatelor, noul edil a transmis un mesaj important pe rețelele de socializare, în care le-a mulțumit oamenilor pentru sprijinul acordat.

Noul edil al Sectorului 5 este mulțumit de faptul că oamenii au încredere în el și tatăl său, care a demonstrat mereu că, pentru el, promisiunea este foarte importantă. Promite că nu va dezamăgi, ci va sta mereu în slujba oamenilor și va face tot posibilul pentru a atinge toate planurile pe care și le-a stabilit.

„Oameni buni, vă mulțumesc pentru încredere!

“Piedone” este o marcă populară creată de oameni, crescută de oameni, protejată de oameni, strict pentru oameni!

“Piedone” nu a fost și nu va fi niciodată în slujba intereselor politice!

“Piedone” a fost, este și va fi umbrela și portavocea oamenilor buni, păcăliți de politicieni!

“Piedone” înseamnă muncă pentru cetățean, respect pentru comunitate!

Pot veni o sută de campanii electorale mizerabile și mincinoase ca aceasta!

Pot arunca sute de minciuni și de neadevăruri în Piedone!

Degeaba!

“Piedone” nu trădează, “Piedone” nu cade!

Astăzi, oamenii buni AU DECIS că povestea PIEDONE trebuie să meargă mai departe și să continue să facă imposibilul posibil!

Lumina rămâne aprinsă!

Umbrele… rămân mereu umbre”, este mesajul noului edil.

Cristian Popescu Piedone este foarte mândru de rezultatul fiului său și promite că acesta nu va dezamăgi. Are încredere în el și știe că este foarte ambițios, motiv pentru care promite cetățenilor că nu vor fi niciodată dezamăgiți.

„Astăzi se vede în sondaje Vlad Popescu Piedone e primarul sectorului 5. Mulțumesc cetățenilor care l-au votat. Vlad Popescu Piedone este mai ambițios decât mine. M-am îmbrăcat în port național pentru că avem alegeri naționale. Acolo contează, acolo sunt românii dezamăgiți.

Partidele trebuie să înțeleagă că politica se face la alt nivel. Astăzi predau ștafeta unui om care nu o să vă dezamăgească. Astăzi, partidul nostru a scris istorie și va scrie istorie și în toamnă. Vom avea reprezentați și în Parlamentul European”, a spus  Piedone despre fiul său.