Acuzații de fraudă electorală la Sectorul 1: Clotilde Armand prinsă că a furat voturi la Secția 27

Publicat: 12 iun. 2024, 10:00, de Vlad Stefan Orjan, în POLITICĂ , ? cititori
Exclusiv
Acuzații de fraudă electorală la Sectorul 1: Clotilde Armand prinsă că a furat voturi la Secția 27

La Secția 27 din Sectorul 1 s-au descoperit nereguli grave în privința voturilor,  Clotilde Armand fiind acuzată de fraudă electorală. Informațiile indică faptul că 20 de voturi în plus au fost atribuite acesteia, stârnind controverse și suspiciuni asupra integrității procesului electoral.

Surse anonime susțin că aceste voturi au fost „furate” de către oamenii din echipa lui Armand, contrar declarațiilor acesteia că ea însăși ar fi fost victima unei fraude. „Ce minte ea că a fost furată, tot oamenii săi au furat grav!”, afirmă una dintre surse, insinuând că evenimente similare ar fi putut avea loc și în alegerile din 2020.

Până la acest moment, singurele dovezi concrete se referă la cele 20 de voturi suplimentare găsite la Secția 27 în favoarea lui Clotilde Armand, restul fiind considerate simple speculații. În contextul acestor acuzații, este de așteptat ca autoritățile competente să demareze o anchetă amănunțită pentru a clarifica situația și a restabili încrederea publicului în procesul electoral.