Disperare mare la C.J. Prahova. Aranjamente peste noapte pentru protejarea oamenilor baronului Lamborghini

Publicat: 24 iun. 2024, 08:27, de Ion Teleanu, în Dezvăluiri , ? cititori
Exclusiv
Disperare mare la C.J. Prahova. Aranjamente peste noapte pentru protejarea oamenilor baronului Lamborghini

Pierderea alegerilor de către baronul Iulian Dumitrescu „Lamborghini” a aruncat în aer Consiliul Județean Prahova, iar acum oamenii săi caută cu disperare să-și conserve privilegiile și totodată să mai aranajeze câteva licitații.

Baronul Iulian Dumitrescu „Lamborghini”, aflat sub control judiciar pentru o mită de 3.200.000 de euro, a pierdut șefia Consiliului Județean Prahova la circa 25.000 de voturi diferență față de fostul prefect PSD Virgil Nanu. Însă, fiind sub control judiciar, frâiele județului au fost luate de către omul său de încredere, vicepreședintele Dumitru Tudone. Ca atare, acesta conduce Consiliul Județean Prahova până la începutul lunii octombrie 2024.

O nouă organigramă pentru salvare oamenilor lui Iulian Dumitrescu

Numai că, de ceva timp, Dumitru Tudone lucrează zi și noapte la o nouă organigramă a C.J. Prahova, prin care urmărește să aranjeze o serie de concursuri pentru ca apropiații  baronului Lamborghini să rămână pe funcții de conducere. În special, Dumitru Tudone și Iulian Dumitrescu vor să-și impună oameni la conducerea direcțiilor  pentru fonduri europene și achiziții din cadrul CJ Prahova.

Două anunțuri pentru evaporarea a peste 1.000.000 de euro

Tot în aceste zile, CJ Prahova condus de Dumitru Tudone a postat pe SEAP două anunțuri privind atribuirea unor servicii de consultanță. Este vorba de un anunț pentru suma de 3.703.513,19 lei, adică vreo 755.000 de euro, iar al doilea de 1.313.250 de lei, ceea ce înseamnă circa 268.000 de euro. Practic, prin aceste două anunțuri se evaporă, pe repede înainte, din caseria CJ Prahova peste 1.000.000 de euro către firmele agreate de baronul Lamborghini.

Conducerea Hidro Prahova a demisionat

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc o altă mutare interesantă care demonstrează că este disperare mare printre oamenii lui Iulian Dumitrescu de la CJ Prahova. Cei cinci membri ai echipei manageriale de la Hidro Prahova, în frunte cu cei doi oameni de încredere ai baronului Lamborghini, directorul general Iulian Lețea și Marian Iorga, fostul șef al IJP Călărași, și-au depus demisiile. Numai că cererile de demisie sunt pe masa lui Dumitru Tudone, iar acesta nu are încă curajul să anunțe aceste demisii și nici să numească o conducere interimară.