Țipete și amenințări la CJ Prahova pentru menținerea privilegiilor oamenilor baronului „Lamborghini”

Publicat: 25 iun. 2024, 07:09, de Ion Teleanu, în Dezvăluiri , ? cititori
Țipete și amenințări la CJ Prahova pentru menținerea privilegiilor oamenilor baronului „Lamborghini”

Pierderea alegerilor de către baronul Iulian Dumitrescu „Lamborghini” a generat panică printre oamenii acestuia din Consiliul Județean Prahova, iar printre cei mai disperați se numără administratorul public al județului, Anna Maria Vasile, care țipă și îi amenință pe cei care nu-i răspund la comenzi.

Anna Maria Vasile-jolly-joker-ul baronului Iulian Dumitrescu „Lamborghini” 

Baronul Iulian Dumitrescu „Lamborghini”, aflat sub control judiciar pentru o mită de 3.200.000 de euro, continuă să facă toate jocurile în Consiliul Județean Prahova prin doi oameni de mare încredere: Dumitru Tudone- vicpreședinte cu atribuții de președinte, și Anna Maria Vasile-administratorul public al județului. Dar, DNA ne-a anunțat că în dosarul lui Iulian Dumitrescu se mai efectuează cercetări față de „Vasile Anna-Maria, administrator public al județului Prahova și președinte CA la Distribuție Energie Electrica România SA, cu privire la săvârșirea infracțiunii de fals în declarații, în formă continuată, constând în esență în aceea că nu a menționat în 29 de declarații de avere 2 terenuri deținute de soțul său”. PUTEREA a semnalat faptul că administratorul public al județului Prahova este un nabab care a făcut o mulțime de inginerii imobiliare sub umbrela CJ Prahova.

Anna Maria Vasile: „Vreți să îi băgați pe toți în c…t”

În goana disperată de a aranja anumite afaceri și aranjamente, Anna Maria Vasile se comportă ca un birjar cu angajații din Consiliul Județean Prahova care nu-i cântă în strună. Mai concret, aceasta îi amenință pe cei care refuză să facă ilegalități,  țipă și urlă de se aude până în stradă. Din înregistrarea deținută de PUTEREA se poate auzi cum Anna Maria Vasile îi amenință pe angajații din subordine: „Mă, nu mă interesează…așa scrie la lege mă. Dar tu nu vrei să îți asumi nimic. Nu vreți să vă asumați nimic!…Vreți să îi băgați pe toți în c…t”, se poate auzi în înregistrarea deținută de PUTEREA. Practic, reiese că Anna Maria Vasile tună și fulgeră la adresa unor angajați care refuză să facă ilegalități, iar limbajul folosit este de …birjar. Ehe! E disperare mare în rândul oamenilor susținuți de baronul Iulian Dumitrescu „Lamborghini”!