Bebelușul, agent electoral pentru George Simion

Publicat: 07 iul. 2024, 13:26, de Andrei Ceausescu, în POLITICĂ , ? cititori
Bebelușul, agent electoral pentru George Simion

George Simion a botezat fiul său și al Ilincăi la Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel din localitatea Rădășeni, județul Suceava. Ca de obicei, liderul AUR a promovat intens evenimentul pe rețelele de socializare.

În mijlocul unei campanii electorale intense, după ce și-a anunțat candidatura la prezidențiale, George Simion a ales să își aducă fiul la botez, folosind evenimentul pentru propria sa imagine. Postările și imaginile de la eveniment vorbesc de la sine. Cu toate acestea, botezul nu a fost unul obișnuit, ci a fost transformat într-un spectacol mediatic, cu micuțul Radu creștinat în fața camerelor.

Utilizându-și copilul de doar câteva luni în scopuri politice, George Simion a expus un comportament egocentric de proporții, încercând să câștige puncte electorale. Astfel, expunerea publică a copilului său a fost un gest calculat pentru a atrage atenția și simpatia electoratului. Această tactică de a folosi un bebeluș în campania electorală este un exemplu clar de lipsă de soluții și disperare în obținerea voturilor.

George Simion a mai fost asociat cu astfel de manifestări în trecut, cum ar fi nunta sa cu Ilinca din 27 august 2022, eveniment mediatizat intens. De data aceasta, botezul copilului a urmat același tipar, dovedind că liderul AUR nu își impune limite atunci când vine vorba de expunerea publică în scopuri politice.

Prin expunerea copilului său la televizor în timpul campaniei prezidențiale, George Simion încearcă să-și crească popularitatea și să obțină voturi. Folosindu-se de evenimente precum nunta sa și botezul copilului pentru a-și promova imaginea, liderul AUR pare să recurgă la strategii politice meschine, mascate în spatele inocenței unui nou-născut.