O veste bună pentru Litoral: Constanța a scăpat de Horia Constantinescu. Se apucă de creșterea animalelor!

Publicat: 08 iul. 2024, 22:00, de Ion Teleanu, în ACTUALITATE , ? cititori
O veste bună pentru Litoral: Constanța a scăpat de Horia Constantinescu. Se apucă de creșterea animalelor!
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

După ce a pierdut pentru a doua oară alegerile pentru Primăria Constanța, controversatul fost președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC), Horia Constantinescu, a anunțat că se retrage din viața publică dintr-un motiv incredibil.

Horia Constantinescu: „După 10 ani, am descoperit că fiu-miu e simpatic”

Controversatul Horia Constantinescu, fost candidat PSD la Primăria Constanța și comisar șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului din Constanța, a anunțat că pleacă în concediu iar apoi o să se suspende din funcție pentru șase. De ce se suspendă? Pentru că „Chiar vreau să stau cu fiu-miu, am descoperit că e simpatic. Am ratat primii 10 ani, că m-am jucat ba de-a una, ba de-a alta, am fost mai mult cu munca”.

Oppsss! După 10 ani ai descoperit că ai un fiu simpatic, dar, atenția, și că te-ai jucat cu șefia pe la ANPC ori cu candidaturile din 2020 și 2024 la Primăria Constanței! Mare om,mare caracter!

Căldură mare, mon cher! Horia Constantinescu se compară cu…Titulescu

Dar, Horia Constantinescu se visează un Mesia al politicii românești și chiar se compară cu Titulescu. O să fie invidios pe el chiar Victor Ponta că deh…doar el se autointitulase „Micul Titulescu”. Acum a mai apărut  un al doilea mic Titulescu! „Nu politica m-a scârbit, politica a făcut-o și Titulescu, au făcut-o oameni foarte interesanți de-a lungul istoriei, eu sunt scârbit doar de anumite persoane, nu de politică în general. Acum politica românească este manelizată, din păcate sunt destul de mulți cei care își îngemănează interesul cu politica. Sunt puțini oameni care se mai gândesc la interesul oamenilor.

Sunt convins că vor veni vremuri mai bune, dar trebuie făcute schimbări majore…. NU știu dacă mai voi reîntoarce. Dacă mă voi integra într-o nouă echipă, mă voi întoarce cu cea mai mare plăcere. Poate o să îmi cumpăr animale și o să le cresc”, a declarat acesta pentru un cotidian online din Constanța.

Însă, ceea nu spune Horia Constantinescu că și el a fost unul dintre politicienii care au pus umărul la manelizarea politicii românești. Totodată, el este produsul politicii românești manelizate care a transformat responsabilitatea funcției publice într-o circăreală ieftină și suburbană! Dacă în politică Horia Constantinescu n-a avut succes, poate are mai multe „succesuri” la creșterea animalelor!