A murit fostul primar al municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu

Publicat: 27 iul. 2024, 11:54, de Corina Oprea, în ACTUALITATE , ? cititori
A murit fostul primar al municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu
A murit fostul primar al municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu

Este doliu în PNL, după ce Lucian Iliescu s-a stins din viață. Fostul primar al municipiului Giurgiu a încetat din viață la vârsta de 78 de ani, veste care a șocat întreaga localitate la cârma căreia a stat 16 ani.

Lucian Iliescu, de profesie inginer, a fost ales primar al municipiului Giurgiu pentru prima dată în 1996, funcție pe care a deținut-o până în 2012, respectiv 4 mandate.

În această perioadă, Iliescu a fost un membru activ al Partidului Național Liberal și s-a remarcat prin inițierea și implementarea mai multor proiecte de dezvoltare locală, contribuind semnificativ la modernizarea infrastructurii orașului.

După încheierea mandatelor sale de primar, Iliescu a continuat să fie implicat în politică, obținând un mandat de senator. În această poziție, el a avut ocazia să influențeze legislația națională și să aducă în atenția parlamentului nevoile comunității pe care o reprezentase anterior.

Pe lângă activitatea sa legislativă, Iliescu a ocupat și funcția de secretar de stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

Vezi și: Cum l-a turnat la DNA candidatul PSD la Primăria Giurgiu, traseistul Nicolae Barbu, pe fostul edil Lucian Iliescu