Piedone a mai finalizat un proiect important: Comunitatea are încă o școală proaspătă, o școală nou-nouță!

Publicat: 30 iul. 2024, 18:10, de Ziarul Puterea, în Administratie , ? cititori
Piedone a mai finalizat un proiect important: Comunitatea are încă o școală proaspătă, o școală nou-nouță!
Foto: Facebook

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a vorbit despre un nou proiect dus la sfârșit, reabilitarea Școlii Nr. 141 „Ion I. C. Brătianu”, aducând în discuție provocările întâmpinate în acest proces și lecțiile învățate. După ce a fost lăsată în paragină, a decis să facă o schimbare.

Piedone, vești bune pentru elevi și părinți

Piedone a subliniat că, la preluarea mandatului său, a găsit școala într-o stare de neglijență și lipsă de profesionalism. El a descris situația ca fiind un amalgam de „batjocură, habarnism și muncă simulată”, cu schele amplasate haotic doar pentru aparențe. Acest context a dus la o gestionare deficitară, fără rezultate concrete.

Primarul a decis să schimbe complet abordarea, menționând că a „schimbat caroseria și motorul” proiectului, sugerând astfel o restructurare a echipei și a managementului. Deși legile și contractele în vigoare au protejat echipele de constructori inițiale, Piedone a remarcat că aceștia nu au evoluat în mod semnificativ.

Piedone a subliniat necesitatea supravegherii stricte a lucrărilor, dat fiind că nu există o claritate absolută asupra echipei care câștigă licitațiile.

În încheiere, Piedone a subliniat că viitoarea echipă administrativă trebuie să evite „frânele administrative” și să fie vigilentă în fața „meșterilor păguboși”. El a subliniat că părinții nu ar trebui să fie nevoiți să contribuie financiar prin „fondul clasei” pentru confortul copiilor, ci că taxele și impozitele plătite de cetățeni ar trebui să asigure aceste nevoi.

Într-un ton ferm, Piedone a avertizat că nu poate fi înșelat și a anunțat că „la Primăria Sectorului 5… tot Piedone urmează!”, referindu-se la Vlad Popescu Piedone

„Cei care mă cunosc bine știu că nu-mi place să las lucrurile neterminate! ȘCOALA NR. 141 “ION I C BRĂTIANU”! (școala cu tavanul prăbușit acum 7 ani…) La debut de mandat am găsit-o într-un amalgam de batjocură, habarnism și… muncă simulată!

Cu schele aranjate haotic, de ochii lumii! Și cu o filosofie managerială… vizibil perdantă! Am schimbat caroseria și motorul! “Meșterii”… au fost salvați de legi, de contracte… Dar n-au evoluat! Au dus treaba la capăt, dar… târâș! Cu dezinteres pentru elevi și pentru comunitatea noastră!

Se întâmplă frecvent ca pseudo-constructori diverși să-și bată joc de lucrări și de societate, în ansamblu! Nu știm niciodată cine este în echipa unui castigator de licitație, așa că… putem doar să le arătăm că nu ne pot păcăli pe banii noștri! Nu-i putem înlocui, dar le putem supraveghea lucrarea!

Asta am făcut și la Școala Nr. 141! După ani de… nimic, după mult chin și după gafe în lanț ale constructorului… comunitatea are încă o școală proaspătă! O ȘCOALĂ NOU NOUȚĂ!❤️🇹🇩 Este bine!

Viitoarea echipă a primarului ales trebuie să ia însă acest caz ca exemplu! SĂ FEREASCĂ SECTORUL DE FRÂNE ADMINISTRATIVE ȘI DE MEȘTERI PĂGUBOȘI! Părinții NU trebuie să plătească sute de lei la fondul clasei pentru confortul copiilor care învață în școlile comunității noastre!

NU! Taxele și impozitele plătite de cetățeni trebuie să se întoarcă în confort pentru cetățeni! Sunt supărat și… îmi vine să râd când mă gândesc că unii chiar își imaginează că îl pot păcăli pe Piedone! NU! NU ÎL POT PĂCĂLI! Și… atenție: LA PRIMĂRIA SECTORULUI 5… TOT PIEDONE URMEAZĂ! (Vlad Popescu Piedone) Cu respect pentru comunitate, PIEDONE🇹🇩 „, este mesajul oficial al primarului.