Hubert Thuma, după ce Florin Niță a devenit cetățean de onoare: „Este un om extraordinar!”

Publicat: 31 iul. 2024, 08:15, de Vlad Stefan Orjan, în POLITICĂ , ? cititori
Hubert Thuma, după ce Florin Niță a devenit cetățean de onoare: „Este un om extraordinar!”

Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, a anunțat astăzi că Florin Niță a devenit cetățean de onoare al județului Ilfov în cadrul unei ceremonii scurte, dar extrem de frumoase. Distincția i-a fost înmânată de Hubert Thuma, care a avut ocazia să discute cu Niță și să-i cunoască familia. În semn de apreciere, Florin Niță i-a oferit președintelui CJ Ilfov un tricou semnat și mănușile pe care le-a folosit la EURO 2024.

„Este un om extraordinar, îl felicit pentru modestie, pentru talent, pentru principiile și valorile pe care le promovează în societate!”, a declarat Hubert Thuma. Ceremonia a avut loc într-o sală plină, în prezența a numeroși jurnaliști, colegi și consilieri județeni, toți bucuroși de prezența lui Florin Niță.

Cu această ocazie, Florin Niță s-a alăturat campaniei „Umple golul din viața ta”. La ceremonie au fost prezenți și doi căței, un metis de bichon și un metis de yorkshire, ambele femele de aproximativ 7 ani, care au nevoie de familii. Pentru adopția lor, doritorii sunt invitați să sune de mâine la numărul 0751.235.009.

„Le mulțumesc colegilor mei pentru organizare! Am promovat și voi promova mereu sportul. Avem multe proiecte care încurajează copiii să facă sport, am construit săli de sport și avem bazine de înot moderne în Ilfov”, a adăugat Hubert Thuma, subliniind angajamentul său față de dezvoltarea sportului în județ.

Evenimentul a fost un succes, marcând încă un pas important în promovarea valorilor sportive și sociale în Ilfov.