Visul Robertei Anastase a devenit realitate: Va conduce iar PNL Prahova

Publicat: 03 aug. 2024, 17:54, de Ion Teleanu, în POLITICĂ , ? cititori
Exclusiv
Visul Robertei Anastase a devenit realitate: Va conduce iar PNL Prahova

Baronul liberal de Prahova, Iulian Dumitrescu „Lamborghini”, aflat sub control judiciar pentru o mită de 3.200.000 de euro, a renunțat la șefia PNL Prahova, și, deja, se știe cine va prelua frâiele organizației.

Controversatul baron liberal Iulian Dumitrescu „Lamborghini”, aflat sub control judiciar de la 1 februarie 2024 pentru o mită de 3.200.000 de euro, a pierdut, pe 9 iunie 2024, alegerile pentru șefia Consiliului Județean Prahova, dar inițial nu a vrut să renunțe la conducerea organizației județene.

Însă, în urmă cu două zile, și ca urmare a extinderii de către DNA a cercetărilor împotriva sa, baronul Dumitrescu „Lamborghini” a demisionat din funcția de președinte al PNL Prahova.

Potrivit informațiilor noastre, cele mai mari șanse să preia conducerea PNL Prahova le are senatoarea Roberta Anastase care a mai condus organizația județeană pe vremea PDL și PNL. De fapt, Roberta Anastase a vrut să preia frâiele organizației PNL Prahova imediat după ce Iulian Dumitrescu „Lamborghini” a fost pus sub control judiciar, liderii de la centru ai PNL n-au fost de acord.