Locul din București unde poți mânca pe săturate cu doar 26 de lei

Publicat: 04 aug. 2024, 12:30, de Vlad Stefan Orjan, în ACTUALITATE , ? cititori
Locul din București unde poți mânca pe săturate cu doar 26 de lei

Dacă te afli în București și vrei să mănânci bine fără să cheltui prea mult, Cantina Agronomie a Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară (USAMV) ar putea fi locul ideal pentru tine. Aici, cu doar 26,25 lei, poți savura un prânz complet care include o ciorbă și o friptură cu garnitură.

Recent, un bucureștean a împărtășit pe TikTok experiența sa la Cantina Agronomie, arătând cât de accesibilă și gustoasă poate fi o masă acolo. Acesta a plătit 26,25 lei pentru două feluri de mâncare. La felul întâi, a ales o ciorbă de pui a la grec, bogată în carne și legume, la prețul de 7,99 lei. Pentru felul doi, a optat pentru o friptură de porc în sos, fragedă și suculentă, cântărind 260 de grame, la prețul de 14,3 lei. Garnitura de orez cu legume a costat 3,17 lei, o chiflă a fost 0,79 lei, iar castraveții murați au fost gratis.

„Azi am mâncat la Cantina Agronomiei super bine. Am început cu o minunată ciorbă de pui a la grec, ciorbă care conținea bucăți consistente de pui, ceva legume pe acolo și, bonus, verdeață pe deasupra. Chiar a fost bună. Pentru felul următor am ales bucata asta mare de carne de porc, gătită la cuptor, cu sosul ăla roșu și, bineînțeles, verdeață pe deasupra. Carnea m-a surprins, era chiar fragedă, chiar dacă a fost gătită bucată groasă. Lângă carnea aia de porc cu sos am luat și orezul ăsta cu legume, pe care l-am trântit acolo peste sos. Am avut și niște castraveți murați, așa ca să alunece totul cât mai bine. Concluzie: Mâncarea de la Cantina Agronomiei mi s-a părut gustoasă și sățioasă. Cantitativ, pentru mine, a fost suficient spre mult”, a spus bărbatul în clipul postat pe TikTok.

Această ofertă face ca prânzul la Cantina Agronomie să fie nu doar accesibil, ci și sățios și gustos, fiind comparabil cu o masă pregătită acasă. În plus, porțiile sunt generoase și preparatele sunt bine gătite, ceea ce adaugă valoare experienței culinare. Locul devine astfel o opțiune excelentă pentru studenți, angajați și orice persoană care dorește să economisească bani, dar să se bucure de o masă completă și gustoasă.

@poftasigust Azi am mâncat super bine la cantină în Agronomie. #poftasigust #ciorba #carne #meniulzilei #mancare #cantina ♬ original sound – poftasigust