„Ilfov, prin ochii tăi” – Consultații optometrice și ochelari de vedere gratuit pentru comunitate

Publicat: 06 aug. 2024, 14:01, de Mariana Olteanu, în ACTUALITATE , ? cititori
„Ilfov, prin ochii tăi” – Consultații optometrice și ochelari de vedere gratuit pentru comunitate

Campania „Ilfov, prin ochii tăi” continuă! Echipa proiectului a ajuns în această săptămâna în Chitila. Astfel, localnicii pot beneficia de aceste servicii esențiale. Programările se pot face la numărul 𝟬𝟳𝟱𝟱.𝟬𝟯𝟭.𝟳𝟭𝟳.

De la debutul campaniei, inițiativa a ajuns deja în 34 de localități, oferind suport de neprețuit pentru sănătatea vizuală a mii de oameni. Din data de 19 august, proiectul se va muta în Corbeanca pentru a continua să aducă beneficii și în alte zone ale județului Ilfov. Până la acest moment, bilanțul proiectului „Ilfov, prin ochii tăi”  arată astfel:

  • 19.851 de persoane au fost consultate gratuit.
  • 32.258 de perechi de ochelari au fost oferite, tot gratuit.

Prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, Hubert Thuma a transmis mulțumiri colegilor de campaniei dar și partenerilor de la Lensa.

„Este unul dintre proiectele mele de suflet,” afirmă unul dintre organizatori, subliniind importanța acestei inițiative pentru comunitatea locală.

Pentru programări și informații suplimentare, localnicii din Chitila sunt invitați să apeleze numărul 𝟬𝟳𝟱𝟱.𝟬𝟯𝟭.𝟳𝟭𝟳.

Redăm integral postarea realizată de Hubert Thuma

„Ilfov, prin ochii tăi” – Oferim gratuit consultații optometrice, dar și ochelari de vedere.
Săptămâna aceasta suntem cu proiectul în Chitila. Programările se fac la numărul 𝟬𝟳𝟱𝟱.𝟬𝟯𝟭.𝟳𝟭𝟳. Până acum, campania a ajuns în 34 de localități. Din data de 19 august ne mutăm în Corbeanca.
Cifrele, de la debutul campaniei:
👉 19.851 de persoane consultate gratuit;
👉 32.258 de perechi de ochelari oferite, tot gratuit.
Mulțumesc enorm partenerilor noștri de la Lensa și colegilor mei care stau zi de zi pe teren pentru a se asigura că totul merge bine! Este unul dintre proiectele mele de suflet. #ilfovimpreuna