Șantier vast în Sectorul 5, anunțat de Piedone: 1500 de locuri de parcare și amenajări complete în zona Pricopani – Pecineaga

Publicat: 10 aug. 2024, 09:14, de Cristian Matache, în Administratie , ? cititori
Șantier vast în Sectorul 5, anunțat de Piedone: 1500 de locuri de parcare și amenajări complete în zona Pricopani - Pecineaga

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a anunțat începutul unei importante investiții de infrastructură în zona Pricopani – Pecineaga.

Proiectul, care acoperă o suprafață de 60.000 de metri pătrați, va include amenajarea a 1500 de locuri de parcare, plantarea de arbori, și crearea de locuri de joacă, trotuare, spații de promenadă și relaxare.

„Alungăm urâtul! Lucrăm exclusiv în interesul comunității! Aducem confortul urban așteptat de zeci de ani!“, a declarat Piedone. Proiectul este destinat să îmbunătățească semnificativ calitatea vieții locuitorilor din sector.

Primarul a menționat că lucrările vor fi finalizate cel târziu de ziua lui Piedone și a mulțumit echipei de la Infrastructură și întregii echipe Piedone pentru dedicarea și efortul lor. În plus, Piedone a anunțat că o nouă amplă investiție va fi pregătită curând în zona Panduri.

„Mulțumesc echipei minunate de la Infrastructură și întregii echipe Piedone care muncește și face mereu imposibilul posibil!“, a adăugat edilul Sectorului 5.