Ana Maria Bărbosu, șocată de decizia TAS: „Abia aştept să intru în posesia medaliei!

Publicat: 10 aug. 2024, 21:38, de Corina Oprea, în SPORT , ? cititori
Ana Maria Bărbosu, șocată de decizia TAS: „Abia aştept să intru în posesia medaliei!
Decizia TAS: respinge solicitarea USA Gymnastics, medalia rămâne la Ana Maria Bărbosu

Ana Maria Bărbosu a obținut o victorie importantă în fața Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS), care a decis în favoarea sa în cazul contestației legate de finala de la sol din cadrul Jocurilor Olimpice. După această decizie, gimnasta română urmează să primească mult râvnita medalie de bronz.

În momentul în care a aflat vestea, Ana Maria Bărbosu a fost copleșită de emoție și bucurie, exprimându-și entuziasmul și recunoștința față de cei care au susținut-o în acest demers.

Ea a mărturisit că nu se aștepta la un asemenea deznodământ și că este extrem de fericită pentru recunoașterea eforturilor sale. De asemenea, gimnasta a subliniat importanța sprijinului primit din partea antrenorilor, a Federației și a apropiaților.

ÎAna Maria Bărbosu a declarat că acest succes o face să se simtă extrem de recunoscătoare. Ea a afirmat că și-a făcut treaba cât mai bine în cadrul concursului și că abia așteaptă să intre în posesia medaliei.

Recunoscătoare tuturor celor care au fost alături de ea în această luptă, sportiva a mulțumit în special antrenorilor, Federației, părinților, prietenilor și tuturor celor care i-au fost aproape în momentele dificile.

„Wow! Nici nu ştiu ce să zic. M-aţi luat atât de repede. Ce pot să spun e că le mulţumesc din suflet antrenorilor, celor din Federaţie pentru că au fost alături de mine şi pentru că au continuat această luptă la nivelul TAS. Sunt foarte fericită. Le mulţumesc părinţilor mei, prietenilor mei şi tuturor apropiaţilor.

Eu n-am făcut nimic altceva la acest concurs decât să-mi fac cât mai bine treaba şi pot spune că abia aştept să intru în posesia medaliei!”, a declarat Ana Maria Bărbosu, pentru Orange Sport.

Astăzi, Tribunalul de Arbitraj Sportiv a desfășurat audierile în cazul contestațiilor depuse de Ana Maria Bărbosu și Sabrina Voinea, ambele gimnaste disputând rezultatele din proba de sol. În urma deliberărilor, TAS a hotărât că Bărbosu merită să fie recunoscută pentru performanța sa.