Cu cine se relaxează la mare fostul sindicalist și tânăr pensionar Ion Rădoi

Publicat: 12 aug. 2024, 16:26, de Ion Teleanu, în Dezvăluiri , ? cititori
Exclusiv
Cu cine se relaxează la mare fostul sindicalist și tânăr pensionar Ion Rădoi

Fostul lider sindical de la metrou, Ion Rădoi, pensionat la începutul acestui an, se relaxează în aceste zile pe litoralul românesc cu un șpriț de vară în compania unui unui personaj extrem de pitoresc.

Controversatul fost lider sindical de la metrou, Ion Rădoi, pensionat la începutul acestui an după „42 de ani de muncă la Metrorex și 34 de ani în mișcarea sindicală” se relaxează la o terasă de fițe din Mamaia. El a fost surprins de paparazzi PUTEREA la un „Moft” de vară alături de Serghei Mizil, fiul fostului lider PCR Paul Niculescu-Mizil. Trebuie precizat că Ion Rădoi înființat și apoi a condus Unitatea – Sindicatul Liber Metrou mai bine de trei decenii. El a fost a fost parlamentar PDSR (actualul PSD) în două rânduri: în legislatura 2000-2004 (deputat) și în legislatura 2004-2008 (senator).

De fiecare dată a fost parlamentar de Giurgiu, județul său de baștină. Ion Rădoi a pus în anii ’90 bazele societății Sindomet Servcom SRL, care administra spațiile comericiale de la metroul bucureștean, care în 2021 a fost ținta unor percheziții ale Direcției Naționale Anticorupție, în urma unui denunț al lui Cătălin Drulă, pe atunci ministru al Transporturilor. În urma acestor descinderi, Ion Rădoi a fost pus sub control judiciar și apoi (în aprilie 2022) trimis în judecată într-un dosar de folosire a influenței pentru obținerea de foloase necuvenite și șantaj. La sfârșitul lunii ianuarie 2024, Ion Rădoi s-a pensionat și, astfel, cariera sa sindicală s-a încheiat.