Un român a dat peste cap traficul feroviar din Germania

Publicat: 15 aug. 2024, 17:01, de Alexandru Bogdan Grigoriev, în LIFESTYLE , ? cititori
Un român a dat peste cap traficul feroviar din Germania
Foto: HubPages

Peste 22 de trenuri din Germania au avut întârzieri marți, 13 august, totul pornind de la gestul unui român de 57 de ani. Impactul asupra traficului feroviar a fost măsurat la aproape 10 ore de întărzieri cumulate.

O linie de tren din Gelsenkirchen, oraș situat din vestul țării, a fost blocată de un cetățean român, fără domiciul stabil în pe teritoriul Germaniei. Bărbatul a decis să meargă la plimbare, desculț, pe linia de tren.

Două devieri și 22 de întârzieri au fost cauzate de gestul bărbatului, care a fost la un pas de moarte. Autoritățile au anunțat o întârziere cumulată de 580 de minute.

În jurul orei locale 16:35, conductorul trenului RB 46 a reușit să oprească la timp, pe ruta către gara principală Wanne-Eickel, după ce l-a văzut pe bărbatul care mergea desculț pe șine.Românul a fost cât pe ce să fie lovit de tren, dar a continuat să meargă nonșalant pe șine ducând la modificarea orarului a zeci de curse.

Deutsche Bahn, cea mai mare companie feroviară din Germania, a oprit circulația pe mai multe rute paralele, până când poliția a reușit să-l îndepărteze pe bărbat de pe șine.

Este de așteptat ca pentru gestul său să plătească scump. I s-ar putea cere să suporte despăgubirile pentru daunele provocate.