Avon inițiază proceduri de reorganizare conform capitolului 11 din SUA

Publicat: 17 aug. 2024, 19:02, de Vlad Stefan Orjan, în Business , ? cititori
Avon inițiază proceduri de reorganizare conform capitolului 11 din SUA

Avon Products, Inc. (API), compania holding din Statele Unite a binecunoscutei firme de cosmetice Avon, a anunțat recent printr-un comunicat de presă că a inițiat proceduri voluntare conform Capitolului 11 din SUA. Această măsură juridică are scopul de a permite API să-și gestioneze datoriile și obligațiile legale într-un mod eficient.

Este important de subliniat că aceste proceduri vizează exclusiv compania holding și nu vor afecta operațiunile Avon din afara SUA. Astfel, activitatea companiei pe piețele internaționale va continua neîntreruptă, fără impact asupra clienților, asociaților, reprezentanților sau altor parteneri interesați. Avon asigură că va continua să ofere aceeași experiență de frumusețe personalizată și produsele de înaltă calitate pe care consumatorii le cunosc și le iubesc.

În plus, Avon răspunde preocupărilor legate de siguranța produselor sale, subliniind că fiecare produs care poartă numele Avon trece prin evaluări riguroase de siguranță. Compania asigură că produsele sale conțin doar talc de calitate cosmetică, care este testat pentru a nu conține azbest, respectând cele mai înalte standarde de calitate și siguranță la nivel mondial.

Operațiunile Avon la nivel global rămân conforme cu toate reglementările, iar compania își continuă inițiativele strategice pentru a furniza produse sigure și de calitate clienților din întreaga lume.