Hubert Thuma la ședința PNL Brașov: PNL este un partid mare, cu oameni profesioniști

Publicat: 17 aug. 2024, 14:02, de Vlad Stefan Orjan, în POLITICĂ , ? cititori
Hubert Thuma la ședința PNL Brașov: PNL este un partid mare, cu oameni profesioniști

Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov și vicepreședinte al Partidului Național Liberal (PNL), a participat în această dimineață la o ședință a colegilor liberali din Brașov, la invitația prietenului său, Adrian Ioan Veştea. Evenimentul, desfășurat în prezența președintelui partidului, Nicolae Ionel Ciucă, a fost dedicat pregătirii strategiei pentru alegerile din toamnă.

Thuma a subliniat în discursul său importanța implicării active și a unor strategii clare și corecte, care să pună pe primul loc cetățeanul și nevoile sale. „PNL a demonstrat deja că este un partid mare, cu oameni profesioniști, care știu să facă treabă”, a declarat el, evidențiind totodată mobilizarea exemplară a organizației din Brașov sub conducerea lui Adrian Ioan Veştea, pe care l-a felicitat pentru leadership-ul său.

Cu toate că se așteaptă o perioadă dificilă, Thuma și-a exprimat încrederea în capacitatea PNL de a face față provocărilor viitoare, reamintind că partidul rămâne angajat în slujba cetățenilor. Ședința a fost marcată de discuții productive, menite să consolideze strategia liberalilor pentru alegerile ce se apropie.