Cristian Pistol, directorul CNAIR, va candida la Senat pe lista PNL Giurgiu

Publicat: 22 aug. 2024, 13:23, de Andrei Ceausescu, în POLITICĂ , ? cititori
Cristian Pistol, directorul CNAIR, va candida la Senat pe lista PNL Giurgiu

Într-un interviu recent difuzat de B1 TV, Cristian Pistol, directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), și-a dezvăluit intenția de a candida pentru un loc în Parlament la alegerile din acest an. Pistol va ocupa primul loc pe lista PNL Giurgiu pentru Senatul României în cadrul scrutinului programat pentru 1 decembrie 2024.

Această mișcare a fost o surpriză pentru observatorii politici, având în vedere că, până acum, majoritatea numelor candidaților PNL Giurgiu erau deja cunoscute. Cristian Pistol este un nume nou și promițător pentru județul Giurgiu, aducând cu sine o experiență semnificativă în domeniul infrastructurii rutiere.

În PNL, Pistol este recunoscut ca fiind un apropiat al liderului PNL Ilfov, Hubert Thuma. Această conexiune, alături de expertiza sa în sectorul infrastructurii, îl poziționează ca o alegere strategică pentru partid în campania electorală. Alegerea sa pe prima poziție a listei pentru Senat subliniază angajamentul PNL de a aduce în prim-plan candidați cu o experiență relevantă și o viziune clară pentru dezvoltarea județului Giurgiu.