Daniel Băluță: De astăzi, sunt prim-vicepreședinte al Partidului Social Democrat

Publicat: 24 aug. 2024, 14:10, de Andrei Ceausescu, în POLITICĂ , ? cititori
Daniel Băluță: De astăzi, sunt prim-vicepreședinte al Partidului Social Democrat

Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, a fost ales prim-vicepreședinte al PSD, la Congresul ce a avut loc la Romexpo.

Vă prezentăm mai jos ce a declarat după acest eveniment:
”De astăzi, sunt prim-vicepreședinte al Partidului Social Democrat, în echipa viitorului președinte al României, Marcel Ciolacu.
Alături de dumnealui și de colegii noștri social-democrați, formăm cea mai puternică echipă, pe care PSD a construit-o pentru a dezvolta România, iar acest lucru va fi validat de către români la alegerile parlamentare și prezidențiale ce vor avea loc în curând.
Motivația acestei convingeri pe care o am este una bazată pe argumentele cele mai puternice cu putință:
– PSD este partidul care a reușit să scoată România din comunism și să o readucă în sânul familiilor occidentale, în rândul economiilor dezvoltate și al democrațiilor consolidate.
– Ani de zile am fost atacați, iar adversarii noștri politici s-au hrănit cu ură, bombarbându-i zilnic pe români cu mesaje negative, care i-au gonit din țară ori i-au manipulat în folos electoral. Noi am răspuns așa cum un partid responsabil se cuvine să acționeze în interesul cetățenilor săi: mai mulți bani europeni pentru România, mai mulți kilometri de autostradă, orașe mai curate, agricultură mai performantă, investiții masive în economie și sprijin pentru antreprenorul român!
– Prin administrație eficientă, așa cum noi am demonstrat că se poate în Sectorul 4, PSD-ul condus de Marcel Ciolacu a arătat faptul că românii pot să se bucure de o viață mai bună și la ei acasă.
– În doar câțiva ani, cu peste 3,5 miliarde de euro, mobilizând fonduri europene, naționale și locale, am arătat cum Sectorul 4 se poate transforma din săracul dormitor al Capitalei într-o adevărată Capitală, iar această performanță se poate să fie replicată la nivel național, alături de președintele Marcel Ciolacu.
– Vin din administrație, ca și președintele Ciolacu și voi lucra alături de el, din poziția de prim-vicepreședinte al PSD, pentru ca românii să poată trece liber frontierele terestre Schengen, scăpând de cozile umilinței la vămi.
– Cu Marcel Ciolacu președinte, România va fi membră în cea mai puternică organizație economică mondială, OCDE.
– Cu Marcel Ciolacu președinte, ne vom bucura cu adevărat de respect pe scena internațională și de calitatea vieții la noi acasă.
– A venit timpul, după 20 de ani, ca cel mai responsabil, cel mai serios și cel mai respectat partid, PSD, să le ofere românilor un președinte care să mobilizeze toate energiile acestui popor, să-i aducă acasă fiii și fiicele, risipiți prin toate colțurile lumii.
Sunt sigur că Prim-ministrul care a oferit României stabilitate și sprijin pentru cetățeni va știi să fie Președintele pe care îl așteptăm, președintele pe care ni-l dorim de 20 de ani”.