Impresarul care a bătut-o pe Alexandra Stan și-a deschis un centru pentru copiii bolnavi de autism

Publicat: 26 aug. 2024, 08:38, de Mariana Olteanu, în LIFESTYLE , ? cititori
Impresarul care a bătut-o pe Alexandra Stan și-a deschis un centru pentru copiii bolnavi de autism

Marcel Prodan, cunoscut ca fostul impresar și partener al Alexandrei Stan, și-a reconstruit cariera după scandalul care a șocat lumea mondenă, când a agresat-o violent pe artistă. În ciuda incidentului care i-a afectat reputația, Prodan a reușit să dea lovitura cu un nou centru educațional dedicat copiilor diagnosticați cu autism.

Înființată în aprilie 2023, firma sa, Autism Therapy Center, a generat o cifră de afaceri de aproape 270.000 lei și un profit de 145.000 lei în doar șase luni. Prodan, care are și o fundație activă de peste 10 ani în același domeniu, a fost inspirat să deschidă această afacere după ce fiul său a fost diagnosticat cu autism.

Reamintim că Marcel Prodan a devenit cunoscut pentru managementul mai multor artiști de top din România, dar mai ales după ce a băgat-o în spital pe Alexandra Stan, cu care avea o relație.

Marcel Prodan, impresarul care a batut-o pe Alexandra Stan, a dat lovitura la Constanta, cu un centru pentru copiii bolnavi de autism

Totul ar fi pornit de la o simplă ceartă în mașină. Însă, la acel moment cearta a degenerat ajungându-se la lovituri cumplite, vânătăi, dar și la internarea în spital a cântăreței. Gestul său violent a marcat cariera sa, scăzându-i succesul și fiind nevoit să se reorienteze profesional. Marcel Prodan și Alexandra Stan au format un cuplu timp de trei ani.

Andrei Nemirschi, în cădere liberă în afaceri, în timp ce asociatul său, Marcel Prodan, dă lovitura

Fiul fostului viceprimar Nicolae Nemirschi, Andrei Nemirschi, trece printr-o perioadă dificilă în afaceri. Deși a fost unul dintre cei mai cunoscuți fotografi de la malul mării, având colaborări cu vedete precum Alexandra Stan, cariera sa a intrat pe o pantă descendentă. După ce a încercat să se reprofileze în domeniul medical, deschizând o firmă de asistență medicală specializată, Nemirschi a fost nevoit să închidă afacerea din cauza lipsei de activitate.

Societățile deținute de Nemirschi, Diamond Service SRL și Solid Studio SRL, sunt în pragul falimentului, acumulând datorii semnificative. Anul trecut, de exemplu, profitul unei dintre ele a fost de doar 998 lei, în timp ce datoriile se ridică la 548.000 lei. Situația sa contrasta puternic cu succesul bunului său prieten și asociat, Marcel Prodan.