Cine este noul director de marketing al Dacia România

Publicat: 28 aug. 2024, 23:06, de Alexandru Bogdan Grigoriev, în ECONOMIE , ? cititori
Cine este noul director de marketing al Dacia România
Foto: Dacia

Grupul Renault a anunțat numirea unui nou director de marketing pentru România și Republica Moldova al mărcii Dacia . Acesta își va ocupa funcția începând cu data de 1 septembrie 2024.

Mihai Tănase va fi noul director de marketing al mărcii Dacia în România și Republica Moldova, începând de la 1 septembrie 2024, potrivit unui comunicat de presă al companiei. El îi va raporta direct lui Mihai Bordeanu, Director General Automobile Dacia.

Mihai Tănase are 38 de ani și este absolvent al Copenhagen Business Academy, cu o diplomă în Design Multimedia și Comunicare. El și-a început cariera în domeniul auto în cadrul BMW Group România, unde a ocupat funcția de Online Strategy Manager. În 2016 s-a alăturat echipei Renault Commercial Roumanie, în calitate de Head of Digital & CRM pentru mărcile Dacia și Renault.

În octombrie 2020 a fost promovat Marketing Digital VN & AS Senior Manager la nivel de Cluster South Eastern Europe (România, Bulgaria și Republica Moldova) .

De la 1 martie 2023 până la 31 august 2024 a fost detașat în Franța, unde a ocupat funcția de sales performance & launching manager Dacia.

Acum, el revine în țară pentru a prelua noua sa funcție, aducând cu el o vastă experiență internațională și cunoștințe avansate în domeniul marketingului auto.