Cine se pregătește să preia conducerea Ministerului Transporturilor

Publicat: 29 aug. 2024, 18:47, de Ion Teleanu, în Dezvăluiri , ? cititori
Cine se pregătește să preia conducerea Ministerului Transporturilor

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a anunțat recent că nu vrea să conducă acest minister după alegerile din decembrie 2024, fapt pentru care deja au început să se tragă sforile pentru succesorul acestuia.

Sorin Grindeanu a declarat recent, așa, din senin, că „nu mai îmi doresc să fiu ministrul Transporturilor”. Însă, la scurt timp după această declarație surprinzătoare, au început jocurile de culise și aranjamentele pentru a impune pe viitorul ministru al Transporturilor.

Potrivit informațiilor noastre, la sfârșitul săptămânii trecute, un grup de oameni de afaceri foarte potenți din zona Banatului s-au întâlnit într-o locație de fițe din Hunedoara, cu scopul de a decide cine va fi noul ministru al Transporturilor după alegerile de anul acesta.

Practic, afaceriștii prezenți la Hunedoara au căzut de acord că-l vor susține pe Sorin Grindeanu să revină ca prim ministru, iar la Ministerul Transporturilor să-l impună, atenție, pe controversatul timișorean Ion Simu Alexandru, actualul director al companiei CFR SA. Dar, rămâne de văzut cum va arăta eșichierul politic după alegerile parlamentare și prezidențiale de la sfârșitul acestui an.