Ionuț Stroe (PNL): „Suntem în măsură să ducem la capăt această guvernare!”

Publicat: 29 aug. 2024, 17:43, de Alexandru Bogdan Grigoriev, în POLITICĂ , ? cititori
Ionuț Stroe (PNL): „Suntem în măsură să ducem la capăt această guvernare!”
Foto: puterea.ro

„Relaţiile în cadrul coaliţiei sunt în mod evident influenţate, în sens negativ, de campania electorală, însă există o obligaţie asumată public – de a duce până la capăt această guvernare”, a afirmat, astăzi, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe.

„Există o obligaţie pe care am angajat-o public, atât PNL cât şi PSD, că ducem la capăt această guvernare. Relaţiile în cadrul coaliţiei, într-adevăr, sunt în mod evident influenţate, în sens negativ, de această campanie electorală, probabil pentru că, din păcate, evenimentele pigmentate din punct de vedere politic fac rău prin aceste declaraţii şi atacuri. Răspunsul nostru la aceste provocări a fost tot timpul pe măsura atacului, dar, în egală măsură, am cerut responsabilitate, maturitate şi seriozitate”, a declarat Ionuț Stroe.

Potrivit acestuia, trebuie separat planul electoral de cel care ţine de funcţionalitatea guvernării. „Cred că suntem în măsură să ducem la capăt această guvernare şi să separăm puţin aceste două planuri – cel electoral, politic şi cel care ţine de funcţionalitatea unei guvernări, care este o obligaţie şi o responsabilitate faţă de români, până la urmă”, a mai transmis Ionuț Stroe.