Remunerație de nabab pentru vuvuzela pensiilor

Publicat: 30 aug. 2024, 08:57, de Ion Teleanu, în Dezvăluiri , ? cititori
Exclusiv
Remunerație de nabab pentru vuvuzela pensiilor

Cea mai zgomotoasă vuvuzelă a recalculării pensiilor care zilnic  se agită pe sticla televizorului beneficiază de o remunerație de nabab de pe urma, atenție, a 12 sinecuri de stat.

PUTEREA a semnalat recent că sindicalistul de la Universitatea Politehnica din București, Anton Hadăr, a ajuns „tătucul” recalculării pensiilor la telelvizor, deși n-a lucrat o oră în acest sistem, fiind specialist în rezistența materialelor și ghidaje chirurgicale

Vezi și: Cine este vuvuzela pensiilor, specialist în rezistența materialelor și ghidaje chirurgicale

Anton Hadăr, 9.600 de euro pe lună de la 12 sinecuri de stat

Ultima declarație de avere a sindicalistului Anton Hadăr evidențiază că acesta este un abonat la, nici mai mult, nici mai puțin de 12 sinecuri de stat de pe urma cărora a încasat anul trecut 563.378 de lei, adică vreo 115.000 de euro (vezi documentul în facsimil).

DA HADAR ANTON

Asta înseamnă că în conturile sindicalistului de la Politehnică au intrat lunar circa 9.600 de euro. Dar cei mai mulți bani, 445.412.lei, adică vreo 7.600 de euro pe lună, au venit din „activități didactice și de cercetare” derulate la Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București. Restul banilor până la venitul lunar mediu de 9.600 de euro a provenit de la ARACIS și Academia Oanmenilor de Știință, dar și din numeroasele comisii de doctorat de la Sibiu, Iași,Timișoara, Constanța, Brașov și Galați.

Zestrea imobiliară de invidiat a sindicalistului Anton Hadăr

Sindicalistul Anton Hadăr stă excelent și la capitolul privind zestrea imobiliară. El deține trei terenuri agricole în județele Buzău și Dâmbovița, vreo 2.500 mp de pădure tot în județul Buzău și două terenuri intravilane la Chiajna și Telești-Dâmbovița.

De asemenea, este proprietarul a unui apartament în București și a trei case de locuit în Chiajna, Dâmbovița și Buzău. În conturile lui Anton Hadă se află vreo 125.000 de euro și titluri de stat în valoare de vreo 530.000 de lei. Dacă toată ziua este pe sticla televizorului, se pune firesc întrebarea când mai are timp pentru activitatea didactică de la Politehnică și cele 11 sinecuri de stat?